Μαίρη Συνατσάκη: Όσα έλεγε για τη μητρότητα επτά χρόνια πριν μείνει έγκυος

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε εκείνη μέσα από μια ανάρτηση στα socila media. Το ζευγάρι, που είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2020, μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό του.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας κράτησε για καιρό κρυφή την είδηση της εγκυμοσύνης και – όπως έγραψε στην ανάρτησή

της – αποφάσισε να το ανακοινώσει δημόσια, μιας και πλέον η κοιλίτσα της πρόδιδε το μυστικό της. Τόσο η ίδια όσο και ο τραγουδιστής είναι χαρούμενοι και πολύ συγκινημένοι για το νέο μέλος που έρχεται στη ζωή τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Τι έλεγε, όμως, η Μαίρη Συνατσάκη μερικά χρόνια πριν μείνει έγκυος;

Τον Νοέμβριο του 2015, η παρουσιάστρια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό People και είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα. Τότε, η Μαίρη Συνατσάκη είχε εξομολογηθεί πως η μητρότητα αποτελεί το σημαντικότερο πράγμα για εκείνη και πως επιθυμεί να αποκτήσει ένα παιδί.

«Η μητρότητα είναι στο κεφάλι μου ως το σημαντικότερο πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου. Κάτι σαν επίτευγμα. Και δεν θα το κάνω ούτε επιπόλαια ούτε ελαφρά τη καρδία. Αυτά τα πράγματα προφανώς και δεν τα προγραμματίζεις απόλυτα, αλλά μέχρι τα 35 μου θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδί. Είναι μια εικόνα που μπορώ να τοποθετήσω χρονικά κάπου εκεί», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Οι φορές που εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τον Ίαν Στρατή πριν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

 Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο έρωτας έχει όνομα, ξεκινάει από Κ…»

 Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου έρχονται πληροφορίες ότι συμβαίνουν απίθανα περιστατικά σε περιοδείες»

Keywords
Τυχαία Θέματα