Emma Stone, Julia Roberts, Kylie Jenner: To έλαιο που χρησιμοποιούν βρίσκεται σε κάθε ελληνικό σπίτι

Γνωρίζετε ήδη ότι τα έλαια είναι βασικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος. Είναι γνωστές άλλωστε οι ενυδατικές και θρεπτικές τους ιδιότητες. Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που τα μεγαλύτερα beauty brands τα περιλαμβάνουν στις φόρμουλες τους.

Το argan oil γα παράδειγμα είναι το μυστικό όπλο για έξτρα ενυδάτωση και απαλότητα. Δεν είναι όμως εκείνο που λατρεύουν οι celebrities τα τελευταία χρόνια. Οι ίδιες άλλωστε αποκάλυψαν ότι η νέα τους

εμμονή είναι άλλη. Και πρόκειται για το ελαιόλαδο. Ναι, εκείνο που βρίσκεται σε αφθονία σε κάθε ελληνικό σπίτι. Εκείνο στο οποίο στηρίζεται η μεσογειακή διατροφή.

Διασημότητες όπως οι Emma Stone, Julia Roberts και Kylie Jenner χρησιμοποιούν καθημερινά λάδι ελιάς. Η Emma Stone αποκάλυψε ότι είναι αλλεργική σε πολλά συστατικά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιο προϊόν επιθυμεί. Έχει βρει όμως την ιδανική λύση. Όταν νοιώθει ότι η επιδερμίδα της είναι στεγνή και ξηρή απλώνει προϊόντα που περιέχουν ελαιόλαδο τα οποία είναι ότι καλύτερο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Δε δημιουργεί αλλεργίες και ερεθισμούς και φροντίζει το δέρμα σε βάθος. Έχει μάλιστα και ένα μπουκάλι πάντα στο μπάνιο της ώστε να το απλώνει απευθείας. Δηλώνει μάλιστα ότι της αρέσει πολύ και το άρωμα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Stone (@_emmastoneofficial_) στις 31 Μάι, 2019 στις 11:39 πμ PDT

Η Kylie Jenner με τη σειρά της αγαπά το λάδι ελιάς και το έχει αποκαλύψει με ένα video στο You Tube όπου μαζί με την αδερφή της Khloe Kardashian μιλούν για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Οι δύο celebrities το χρησιμοποιούν στα μαλλιά τους μετά το σαμπουάν και το κοντίσιονερ αλλά και στο σώμα με την απολέπιση με λούφα.

Η Julia Roberts πάλι αναμειγνύει μερικές σταγόνες ελαιόλαδου με ζεστό νερό και κάνει μασάζ στο πρόσωπο της. Με αυτό τον τρόπο το ενυδατώνει και του χαρίζει λάμψη και απαλότητα. Το ίδιο χρησιμοποιεί τόσο στα μαλλιά όσο και στα νύχια της. Και τέλος όταν νοιώθει ότι τα πόδια της είναι ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα απλώνει μικρή ποσότητα λαδιού, φορά τις κάλτσες της και το αφήνει να δράσει όλη νύχτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts) στις 2 Απρ, 2019 στις 8:13 πμ PDT

Μια ματιά ακόμη:

Τα χτενίσματα και τα tricks που θα κρύψουν τη ρίζα που έχει βγει ή τα γκρίζα σας!

Πως να απλώσετε το highlighter για να αποκτήσετε ένα φρέσκο και λαμπερό εφέ -Tips που θα σας ξετρελάνουν!

Φτιάξτε μόνες σας το αγαπημένο scrub για τα χείλη της Kourtney Kardashian!

Keywords
Τυχαία Θέματα