Εύα Αντωνοπούλου: «Εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο είναι αυτή που διανύουμε»

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και για την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία από αύριο ξεκινάει επισήμως τις καλοκαιρινές διακοπές της. Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά γεμάτη δυσάρεστα γεγονότα που συγκλόνισαν τη χώρα, η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανυπομονεί για μερικές ημέρες ξεκούρασης και ηρεμίας πριν από την επιστροφή στο πλατό.

Η Εύα Αντωνοπούλου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν τους προηγούμενους μήνες, και αναφέρθηκε

στο τέλος τη σεζόν. Η δημοσιογράφος τόνισε πόσο σκληρή ήταν η χρονιά που πέρασε για όλον τον κόσμο και ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Antonopoulou (@evaantonopoulou)

Το μήνυμα της Εύας Αντωνοπούλου

«Μια εξαιρετικά δύσκολη χρόνια, για όλο τον κόσμο κυριολεκτικά, αυτή που διανύουμε. Μετά από δυο χρόνια πανδημίας με περιορισμούς και πίεση ήρθε και ο πόλεμος στην Ουκρανία να δυσκολέψει τα δεδομένα έτι περαιτέρω. Μια ακόμα τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη. Λίγες διακοπές για ξεκούραση & φόρτιση & επιστροφή στο ραντεβού μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Έξοδος χωρίς τις δίδυμες στα σοκάκια της Μυκόνου

Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Επισκέφτηκαν με την Ada τη Μονή Παναγίας Κλειβωκάς

 Μαίρη Συνατσάκη: Οι φορές που εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τον Ίαν Στρατή πριν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Keywords
Τυχαία Θέματα