Γενέθλια για τη Βασιλική Μιλλούση! Οι φωτογραφίες με τον Πετρούνια και τις κόρες τους

Ημέρα μεγάλης χαράς ήταν η χθεσινή για τη Βασιλική Μιλλούση, αφού είχε τα γενέθλιά της! Η γνωστή αθλήτρια – που πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε την επιστροφή της στη ενεργό δράση – έγινε 39 ετών και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη!

Μπορεί οι τελευταίοι μήνες να είναι γεμάτοι προπονήσεις και υποχρεώσεις για τη Βασιλική Μιλλούση, όμως η ίδια δεν το βάζει κάτω και με επιμονή και καλό προγραμματισμό καταφέρνει να τα φέρνει όλα εις πέρας. Όσα πράγματα κι αν έχει να κάνει μέσα σε μια

ημέρα, πάντοτε φροντίζει να διαθέτει χρόνο για της κόρες της.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι γονείς δύο κοριτσιών, της Σοφίας και της Λένιας, στις οποίες έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία. Οι δυο τους είναι πολύ δραστήριοι γονείς και πέρα από τις λοιπές δραστηριότητες, παίρνουν τα παιδιά τους μαζί και στο αθλητικό κέντρο που έχουν, κάνοντάς τους μαθήματα ρυθμικής.

Η οικογένεια αποτελεί προτεραιότητα για τη Βασιλική Μιλλούση, συνεπώς δεν μπορούσε να γιορτάσει διαφορετικά τα γενέθλιά της παρά να βρίσκεται μαζί τους. Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της δύο φωτογραφίες με τις κόρες της, στις οποίες σβήνουν το κεράκι της τούρτας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi)

«Birthday girl! Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματα και τις ευχές σας,πιάσανε! Είχα μια υπέροχη μέρα δίπλα σε ανθρώπους που αγαπώ!», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση.

Διαβάστε ακόμα:

 Ρούλα Κορομηλά: Η πληρωμένη απάντηση σε follower που έκανε σχόλιο για τον Μιχαλόπουλο

 Έξω φρενών η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ντροπή! Ξεπερνάτε κάποια όρια»

 Γέννησε η Ιωάννα Μαλέσκου

Keywords
Τυχαία Θέματα