Γενέθλια για τη Σμαράγδα Καρύδη! Το βίντεο από το πάρτι με τους φίλους της

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, αφού περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που αγαπά και την αγαπούν! Η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή για την ηθοποιό, καθώς είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε μαζί με τους φίλους της στο νησί της καρδιάς της, την Αίγινα.

Η γνωστή ηθοποιός άκουσε τους φίλους της να της τραγουδάνε το παραδοσιακό τραγουδάκι γενεθλίων, χόρεψε και στη συνέχεια έσβησε τα κεράκια της τούρτας της ούσα ευγνώμων για όσα έχει στη ζωή της. Ανάμεσα στους καλεσμένους του πάρτι της ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Μιχάλης Μαρίνος και

φυσικά ο επί χρόνια σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης.

Η Σμαράγδα Καρύδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους ένα βίντεο από τα γενέθλιά της, δίνοντάς μας μια γεύση από τα πώς τα γιόρτασε. Η ηθοποιός έσβησε τα κεράκια της χαμογελαστή και υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον νέο χρόνο που ανοίγεται μπροστά της.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας γιά χθες. Η ζωή είναι ωραία όταν τη μοιράζεσαι μ αυτούς που αγαπάς και τα γενέθλια είναι μια καλή μέρα για να το θυμάσαι», έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official)

Χρόνια πολλά!

Διαβάστε ακόμα:

Σου δίνω όλα τα tips για καθαρή επιδερμίδα!

Νέα Φιλαδέλφεια: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του 29χρονου Μιχάλη

Τάσος Παλαντζίδης: «Πέρασα αρκετούς μήνες που ζούσα με επίδομα ανεργίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα