Νίκος Καρβέλας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την Έλενα Φερεντίνου

Ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντινου μπορεί να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και να μην επισκέπτονται ποτέ μέρη όπου υπάρχουν παπαράτσι, ωστόσο δεν χάνουν τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το «παρών» στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσεΐγ. Η κάμερα εντόπισε το ζευγάρι στις κερκίδες, ενώ συνομιλούσε με έναν φίλο.

Ο Νίκος Καρβέλας

μαγνήτισε τα βλέμματα με τις στιλιστικές επιλογές του, καθώς φορούσε αμάνικο μαύρο μπλουζάκι, πράσινα γυαλιά ηλίου και είχε τα μαλλιά του αλογοουρά. Παρόμοιο look είχε και η Έλενα Φερεντίνου, με το ζευγάρι να είναι matchy – matchy.

Ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου τον Απρίλιο του 2022 έγιναν γονείς, με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα αγοράκι. Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο γνωστός μουσικοσυνθέτης γίνεται μπαμπάς, έχοντας μία κόρη με την Άννα Βίσση και έναν γιο με την Αννίτα Πάνια.

Ο ίδιος έχει μια υπέροχη σχέση με τις πρώην του και τα παιδιά του και έτσι δε λείπουν οι φορές που βρίσκονται όλοι μαζί και διασκεδάζουν.

Διαβάστε ακόμα:

Σου δίνω όλα τα tips για καθαρή επιδερμίδα!

Νέα Φιλαδέλφεια: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του 29χρονου Μιχάλη

Τάσος Παλαντζίδης: «Πέρασα αρκετούς μήνες που ζούσα με επίδομα ανεργίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα