Προξενιό της Ιουλίας: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη υποδύεται την Κυριακούλα Ραζίνη -Όσα είπε για τον ρόλο της

Από την νέα τηλεοπτική σεζόν οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν στον Alpha την πολυαναμενόμενη σειρά, «Το προξενιό της Ιουλίας». Στη νέα σειρά εποχής, θα γνωρίσουν ως Κυριακούλα Ραζίνη την Πέγκυ Τρικαλιώτη, η οποία θα υποδύεται τη σύζυγο του Στράτου Ραζίνη και μητέρα του Γρηγόρη, του νέου που αγαπά η Ιουλία.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη δηλώνει για τον

ρόλο της: «Η Κυριακούλα είναι η τυπική γυναίκα εκεινής της εποχής που είναι εγκλωβισμένη στα ήθη και τα έθιμα της κοινωνίας, που την απασχολούν οι φήμες και το τι θα πει ο κόσμος. Δεν είχε ποτέ τον πρώτο λόγο, μα όταν οι συνθήκες αλλάζουν ξαφνικά, αναγκάζεται να αναλάβει πρωτοβουλίες για πρώτη φορά στη ζωή της.

Στο χαρακτήρα της Κυριακούλας μου αρέσει πολύ ότι ενώ η ίδια δεν έχει φταίξει σε κάτι, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα. Προσπαθεί να σταθεί όρθια και να σώσει την οικογένειά της και θα κάνει το παν για να τα καταφέρει. Η Κυριακούλα δεν είναι αρνητικός χαρακτήρας αλλά αναγκάζεται να γίνει σκληρή».

Το «Προξενιό της Ιουλίας» αναβιώνει ξεχασμένα ήθη και παραδόσεις περασμένων δεκαετιών της ελληνικής υπαίθρου. Η σειρά, που είναι εμπνευσμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη (εκδόσεις Ψυχογιός), έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha σε σενάριο Νίκου Απειρανθίτη και σκηνοθεσία Νίκου Κρητικού.

Διαβάστε ακόμα:

Σου δίνω όλα τα tips για καθαρή επιδερμίδα!

Νέα Φιλαδέλφεια: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του 29χρονου Μιχάλη

Τάσος Παλαντζίδης: «Πέρασα αρκετούς μήνες που ζούσα με επίδομα ανεργίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα