Τζένη Μπαλατσινού: Η καθημερινότητά της στην Πάτμο μέσα από εννιά φωτογραφίες

Η Τζένη Μπαλατσινού, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος περνάει τις διακοπές της στην Πάτμο. Η παρουσιάστρια έχει φτιάξει εκεί τη δική της εξοχική κατοικία και κάθε χρόνο ανυπομονεί για την ώρα που θα μαζευτούνε οικογενειακώς και θα χαρούν στιγμές ξεγνοιασιάς με φόντο το Αιγαίο.

Η Πάτμος αποτελεί για τη Τζένη Μπαλατσινού το ησυχαστήριό της, έναν μικρό παράδεισο που κάθε φορά που

επισκέπτεται ξεφεύγει από το άγχος της καθημερινότητας, κάνοντας το πιο όμορφο και συγχρόνως εποικοδομητικό διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς.

Η παρουσιάστρια μπορεί να βρίσκεται πάνω από έναν μήνα στο αγαπημένο της νησί, ωστόσο είχε κάνει μια παύση από το Instagram, σταματώντας να ανεβάζει φωτογραφίες. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ωστόσο, η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να δώσει σε όσους την ακολουθούν μια γεύση από το πώς περνάει τις διακοπές της.

Ξεκούραστη και χαμογελαστή ποζάρει τον φακό φορώντας αέρινα φορέματα χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει μέσα από φωτογραφίες το δικό της καλοκαίρι. Η ίδια δημιούργησε μια συλλογή από τα «κλικ» που της έκλεψαν την καρδιά και αντικατοπτρίζουν όλα αυτά που ζει τις τελευταίες εβδομάδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

«Μόνο Ελλάδα», σημείωσε η Τζένη Μπαλατσινού στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

Σου δίνω όλα τα tips για καθαρή επιδερμίδα!

Νέα Φιλαδέλφεια: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του 29χρονου Μιχάλη

Τάσος Παλαντζίδης: «Πέρασα αρκετούς μήνες που ζούσα με επίδομα ανεργίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα