Φιονούλα Βατς: Αυτός είναι ο λόγος που την έκανε να αποχωρήσει από το GNTM!

Αν και έφτασε αργοπορημένη στο bootcamp του Greece’s Next Top Model, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να της δώσει μια ακόμη ευκαιρία και να συνεχίσει κανονικά στη δοκιμασία. Ο λόγος για την Φιονούλα Βατς η οποία στη συνέχεια της διαδικασίας αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι ξαφνιάζοντας τους πάντες. Η ίδια ανέφερε στο παιχνίδι: «Πήρα την απόφαση σήμερα να αποχωρήσω γιατί είχα αρκετό άγχος και δεν ένιωθα καλά. Προσπάθησε να με πείσει ο κύριος Μπράτης, αλλά τελικά

θέλω να φύγω. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη γι’ αυτό. Το ξέρω ότι αποχωρώ τελευταία στιγμή, αλλά είναι τόσα όμορφα κορίτσια εδώ πέρα που είμαι σίγουρη ότι θα το αξίζουν πολύ!»

Δείτε ΕΔΩ τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο!

Η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μίλησε στην Τζώρτζια Γεωργίου και «Στη φωλιά των Κου Κου» και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση.

«Είχα πάρα πολύ άγχος και δεν είμαι έτοιμη γι’ αυτό… Με απασχολούν πολλά πράγματα και προσωπικά και είναι κάτι πολύ καινούργιο και ξαφνικό για μένα, οπότε άλλη φορά… Θα ακολουθήσω το όνειρό μου αλλιώς. Αν το θέλω πολύ μπορώ να έρθω και του χρόνου…Μου λείπουν οι δικοί μου, έχω και άλλα προσωπικά προβλήματα… Δεν είμαι άνθρωπος που μιλάει για τα προβλήματά του ή τα αισθήματά του. Τα μαζεύω μέσα μου, οπότε φταίει κι αυτό…», ανέφερε η Φιονούλα Βατς.

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστός τραγουδιστής έγινε μπαμπάς και δεν το γνώριζε κανείς!

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Η δημόσια εμφάνιση με τον γιο τους Archie στην Αφρική και το βίντεο που έγινε viral!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απάντησε στον Νίκο Μουτσινά για τη «χρυσή μετριότητα»!

Keywords
Αναζητήσεις
greece's next top model instagram fionoula vats
Τυχαία Θέματα