Βασίλης Σίμος: Το δεύτερο χειρουργείο στον πνεύμονα και το μήνυμά του στο instagram

16:08 25/9/2019 - Πηγή: People

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από εκείνη που ο πρώην παίκτης του Survivor 3 δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει και τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Σίμος διαγνώστηκε με μια σπασμένη φυσαλίδα στον πνεύμονα. Το πρώτο χειρουργείο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο Βασίλης κατάφερε να ξεφύγει από τον αρχικό κίνδυνο αλλά συνέχισε να νοσηλεύεται

σε νοσοκομείο του Αμαρουσίου με σωλήνα υποστήριξης.

Κι ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, ο ίδιος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram για την κατάσταση της υγείας του. Συγκεκριμένα, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για εκείνον, έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για το αν είμαι ακόμα στο νοσοκομείο και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον… θέλω να σας πω, εφόσον μοιράστηκα μαζί σας από την αρχή αυτό που μου συνέβη, ότι ο πνεύμονάς μου δυστυχώς δεν επανέρχεται και θα κάνω άλλη μια επέμβαση, πιθανότητα αύριο το πρωί. Ίσως χρειαστώ αίμα για το χειρουργείο από δύο άτομα. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω…«.

Η δεύτερη αυτή επέμβαση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να τον επισκεφθούν στο νοσοκομείο. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Σπαλιάρας που δημοσίευσε στα stories του το παρακάτω βίντεο:

Αλλά και ο πρώην συμπαίκτης του στο Survivor, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης βρέθηκε στο πλευρό του μετά την επέμβαση, ενώ έβγαλε μια selfie μαζί του, την οποία μοιράστηκε με τους followers του σχολιάζοντας: «Αδερφέ μου περαστικά και σιδερένιος. Δεν μασάς εσύ, είσαι δύναμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα