To κοστούμι της Naomi Campbell στο κλείσιμο του show του Saint Laurent είναι το σημερινό θέμα συζήτησης σε όλα τα πηγαδάκια μόδας

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το show του οίκου Saint Laurent και εκεί παρακολουθήσαμε τη νέα κολεξιόν του brand που ήταν υπέροχη. Την παράσταση όμως έκλεψε η Naomi Campbell η οποία έκλεισε το show φορώντας ένα εκπληκτικό μαύρο κοστούμι και μαύρες γόβες με λουράκι. Το μοντέλο περπάτησε με θέα τον Πύργο του Άιφελ και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Το sequin κοστούμι της Naomi Campbell

είχε αρκετά βαθύ κόψιμο στο μπούστο και η ίδια το φόρεσε χωρίς τίποτα από μέσα. Το μοντέλο περπάτησε με άνεση στην πασαρέλα και έχοντας τα χέρια στις τσέπες και υπέροχο styling στα μαλλιά και το μακιγιάζ της.

Δες το βίντεο με τη μαγική της εμφάνιση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Closing @ysl Spring Summer 2020 tonight was an honor! Thank you @anthonyvaccarello & @pg_dmcasting

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις 24 Σεπ, 2019 στις 3:24 μμ PDT

H κολεξιόν είχε πολλά office looks αλλά και blazers συνδυασμένα σε ένα πιο casual style που μας άρεσε πολύ. Το μαύρο και το μπλε χρώμα στα σακάκια ήταν αυτό που κυριάρχησε και ο σχεδιαστής του οίκου τα συνδύασε με τζιν βερμούδες, σορτς και φούστες.

Δες παρακάτω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά looks που είδαμε στο show.

Διαβάστε ακόμα: 4 υπέροχα φθινοπωρινά καθημερινά looks που θα σε εμπνεύσουν…απεριόριστα! (VIDEO)- Μπορείς να τα δεις όλα εδώ και να τα υιοθετήσεις άμεσα!

H Meghan Markle έκανε νέα εμφάνιση με το μωρό της και αυτό είναι το look που υιοθέτησε- Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της για μια ακόμα φορά.

Emmy Awards 2019: Η Kim Kardashian και η Kendall Jenner έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί!- Ποιο look σου άρεσε περισσότερο;

Keywords
Τυχαία Θέματα