Φαίη: Δεν πάει το μυαλό σας τι της ζήτησε ο γιος της, Δημήτρης!

Κατά τη διάρκεια του Πρω1νού υπήρξε μια ζωντανή σύνδεση με τον Χρήστο Νέζο, ο οποίος πρότεινε στους τηλεθεατές τα έξι πιο trendy στιλ για να διακοσμήσουν το σπίτι τους τις γιορτές και να το μετατρέψουν σε παραμυθένιο σκηνικό.

Η Φαίη μας βλέποντας τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια που έδειχνε ο δημοσιογράφους, αποκάλυψε τι της ζήτησε ο γιος της, Δημήτρης. Όπως ανεφερε, ο μικρός θέλει να του πάρει ένα λευκό ελάφι, το οποίο να είναι μεγάλο! Φυσικά, ο Χρήστος Νέζος έψαξε, αλλά δεν βρήκε!

“Κάνω μια

έρευνα αγοράς αν μπορώ να καταχραστώ δέκα δευτερόλεπτα από τον χρόνο μας. Ψάχνω για τον Δημητράκο ένα ελάφι λευκό. Τα οποία είναι πανάκριβα! Αν βρεις κάποιο παρακαλώ να με ενημερώσεις μετά την εκπομπή. Μου το ζητάει κάθε μέρα και νόμιζα ότι θα το ξεχνούσε και γυρνάει χθες και μου λέει: “δεν κρατάς τις υποσχέσεις σου μαμά!”. Είναι ή αυτό ή τιγρής από το Αττικό Ζωολογικό.”, ανέφερε η Φαίη.

Να σας θυμίσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες, ο Δημήτρης και ο αδερφός του, Γιάννης, επισκέφτηκαν το Αττικό Ζωολογικό πάρκο με τον Γιώργο Λιάγκα και ο πρώτος ήθελε να πάρει στο σπίτι ένα τζάκουαρ!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το The 2Night Show επιστρέφει! Ο πρώτος καλεσμένος και οι δηλώσεις του Αρναούτογλου για τον Κανάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα