Η Άννα Βίσση αποκάλυψε on camera τον… απίστευτο λόγο που παντρεύτηκε τον Νίκο Καρβέλα!

Το βράδυ της Τρίτης (20/11) η Έλενα Συράκα παρουσίασε τη νέα συλλογή κοσμημάτων της στο Μουσείο Μπενάκη. Κοντά της βρέθηκαν αρκετοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο, οι οποίοι έχουν φορέσει κατά καιρούς δημιουργίες της.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Άννα Βίσση, η οποία έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρω1νού και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που παντρεύτηκε τον Νίκο Καρβέλα. Η τραγουδίστρια ανέφερε πως το ότι δεν της πήρε ποτέ ένα μονόπετρο, ήταν αυτό που την κέρδισε!

«Μόνο

τα κοσμήματα με τα οποία δένομαι φοράω, κυρίως τα περισσότερα που μου έχει κάνει δώρο η κόρη μου. Ο Καρβέλας ας πούμε δεν μου έχει κάνει σαν άντρας μου! Ιδιαίτερα μονόπετρο δεν μου έχει κάνει για αυτό κατάλαβα ότι είναι ο άντρας που ήθελα να παντρευτώ», εξομολογήθηκε.

Στη παρουσίαση κοσμημάτων βρέθηκαν και τα παρακάτω πρόσωπα και δήλωσαν:

Θέμις Μπαζάκα: “Είναι πολύ σπουδαία δημιουργός η Έλενα Σύρακα. Δεν δένομαι με τίποτα. Ούτε με σπίτια, ούτε με ανθρώπους πολύ – πολύ, ούτε με κοσμήματα”!

Μιμή Ντενίση: “Χαίρομαι πολύ για την άνοδο της Έλενας. Έχω αποθήκες ολόκληρες με κοσμήματα, θεατρικά κοσμήματα, όχι αληθινά. Δύο φορές που με έκλεψαν είπα “το κακό πέφτει πάνω τους”!

Τάκης Ζαχαράτος: “Σήμερα τις έβαλα τις φωνές γιατί όταν βλέπω τα “ζώα μου αργά”, γίνομαι Βίκυ Καγιά”.

Κατερίνα Γκαγκάκη: “Έχετε πάθει κωλοπιλάλα με τον αντικαταστάτη του “Ζητείται Ψεύτης”. Δε γίνονται έτσι οι δουλειές”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το The 2Night Show επιστρέφει! Ο πρώτος καλεσμένος και οι δηλώσεις του Αρναούτογλου για τον Κανάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα