Τα 5 nail trends του 2019 που μπορείτε να υιοθετήσετε από τώρα

Τα trends της επόμενης χρονιάς τα είδαμε στα shows που πραγματοποιήθηκαν στις εβδομάδες Μόδας σε Παρίσι, Λονδίνο, Μιλάνο και Νέα Υόρκη. Για άλλη μια φορά κάποια ήταν εντυπωσιακά και κάποια άλλα μία από τα ίδια. Εμείς θα μείνουμε στα εντυπωσιακά. Και πιο συγκεκριμένα στα nail trends.

Οι nail artists ζωγράφισαν στ’ αλήθεια αφού οι προτάσεις τους για την επόμενη, πρώτη, σεζόν της χρονιάς ήταν εμπνευσμένες και καταπληκτικές. Αυτά τα παιδιά είναι εκεί, κρυμμένα στα παρασκήνια για να δημιουργούν τα καλύτερα μόνο για εμάς.

Χρώματα,

υφές, συνδυασμοί, σχέδια και πολύ ταλέντο. Φυσικά έκαναν ήδη τις πρόβες τους στις διασημότητες που είναι φίλες και πελάτισσες τους. Πριν έρθει η άνοιξη, για την ακρίβεια πριν έρθουν καν τα Χριστούγεννα, οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους με υπέροχα nail looks που μας έκαναν στ’ αλήθεια να ζηλέψουμε. Αν και τελικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε ποιο είναι το αγαπημένο μας και να ζητήσουμε από τη μανικιουρίστ μας, για άλλη μια φορά, να το δημιουργήσει στα νύχια μας.

Δεν είναι όλα εκκεντρικά η δύσκολα. Επίσης τα περισσότερα από αυτά μπορούμε να τα υιοθετήσουμε τόσο σε μία ιδιαίτερη περίσταση ή την περίοδο των γιορτών όσο και πριν από τα Χριστούγεννα ακόμα και στο γραφείο. Θέλουμε να πούμε ότι κάποια είναι απλά και όμορφα.

Εμείς καταλήξαμε στα 5 αγαπημένα μας και σας προτείνουμε να τολμήσετε να τα αντιγράψετε αν θέλετε να είστε μία σεζόν μπροστά. Είμαστε σίγουρες ότι θα τα συνδυάσετε τέλεια με το outfit και το προσωπικό σας look και θα δείχνουν υπέροχα όπως ακριβώς και στα μοντέλα που είδαμε στις πασαρέλες.

Ας τα δούμε λοιπόν:

Διάφανες λωρίδες. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που δείχνουν υπέροχα τόσο σε nude όσο και σε πιο σκούρα mani.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbox (@paintboxnails) στις 17 Οκτ, 2018 στις 3:40 μμ PDT

90’s Glitter: Αν είστε fans του glitter αυτή είναι η χρονιά σας αφού είναι παντού και κυρίως στα νύχια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cassandre Marie (@cassmariebeauty) στις 10 Απρ, 2018 στις 8:32 πμ PDT

Animal Print: Είναι παντού αυτή τη σεζόν. Φυσικά και στα νύχια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @chillhouse στις 18 Απρ, 2018 στις 10:05 πμ PDT

Στολίδια και υπερβολή: Το nail art θα είναι πάντα επίκαιρο. Μία τουλάχιστον φορά πρέπει να επιλέξετε λαμπερές υφές και στολίδια που θα κάνουν το mani σας να δείχνει με κόσμημα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη imPRESS Gel Manicure (@impressmanicure) στις 2 Νοέ, 2018 στις 7:25 πμ PDT

Πράσινο και σχεδόν Φλούο: Είναι αναμφισβήτητα η απόχρωση της επόμενης σεζόν. Δεν υπάρχει λόγος να βάψετε όλην την επιφάνεια των νυχιών. Κάντε τη διαφορά απλώνοντας το χρώμα στις άκρες του french mani.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madeline Poole (@mpnails) στις 19 Μάρ, 2018 στις 1:27 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Τα δύο προϊόντα καθημερινής περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσετε asap

To νυφικό μακιγιάζ της Mandy Moore ήταν μονοχρωματικό, ροζ και τέλειο!

Keywords
Τυχαία Θέματα