Έξαλλος ο Κοκκινάκης με την Παπαδοπούλου: «Είσαι απαράδεκτη. Ντροπή σου να τα λες αυτά»

Λίγο μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου προβλήθηκε σχετικό trailer με όλα όσα θα δούμε στο παιχνίδι επιβίωσης την ερχόμενη Κυριακή.

Οι εντάσεις για την Ειρήνη Παπαδοπούλου στην ομάδα των Διάσημων δείχνουν να μην τελειώνουν. Η όμορφη τραγουδίστρια νιώθει αποστασιοποιημένη ενώ οι συμπαίκτες της εκφράζουν την αγανάκτησή τους με τη συμπεριφορά της on camera. Εκτός ορίων μοιάζει να είναι ο Κώστας Κοκκινάκης

και η αλήθεια είναι πως δε μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο.

«Κάνουμε όλοι υπομονή εδώ και αρκετό καιρό με τη συμπεριφορά της Ειρήνης», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης απευθυνόμενος στην γνωστή τραγουδίστρια λέει: «Είσαι απαράδεκτη. Ντροπή σου να τα λες αυτά». Ο γνωστός πολίστας δε διστάζει μάλιστα να αποκαλύψει στην κάμερα του Survivor ότι: «Μπορεί στη ζωή μου να έχω νευριάσει τόσο τρεις φορές»!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τη σειρά της δείχνει να μην αντέχει άλλο την κατάσταση που επικρατεί και εξομολογείται: «Δεν ξέρω αν είναι στρατηγική ή όλο αυτό διπλωματικό να σε απομονώσουν… να σε φέρουν στα άκρα. Μπορούν να μην ασχολούνται με την πάρτη μου;».

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα:

Ανατροπή! Ο Σάκης Τανιμανίδης επιστρέφει… στον Alpha

Πρω1νό: Ένταση στο γραφείο της Φαίης μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής-Τι συνέβη;

The post Έξαλλος ο Κοκκινάκης με την Παπαδοπούλου: «Είσαι απαράδεκτη. Ντροπή σου να τα λες αυτά» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα