Προβλέψεις Παρασκευή 7 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όσο πλησιάζει η Πανσέληνος της Μεγάλης Τρίτης κάποιες προσωπικές σας αισθηματικές υποθέσεις δείχνουν να διευθετούνται και το… νερό να μπαίνει στο αυλάκι. Μην αφήνετε οικονομικές εκκρεμότητες και τακτοποιήστε υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σχεδιάζετε εκδρομές και αποδράσεις και θέλετε να καταφέρετε να αδειάσετε το

μυαλό σας. Τελευταία έχετε πιεστεί πολύ και ψυχολογικά νιώθετε ένα κουρέλι. Οι έξοδοι και οι συναντήσεις του Σαββατοκύριακου θα σας ανανεώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αισθηματικά και ψυχολογικά είστε πολύ καλύτερα και σε αυτό έχει συμβάλλει ένας δικός σας άνθρωπος που σας υποστηρίζει σε ότι κι αν κάνετε. Η Πανσέληνος που έρχεται την Τρίτη θα βοηθήσει να προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις σας που είχαν μπει στον πάγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες και περιστατικά που δεν περιμένατε να συμβούν σας έχουν λίγο αποσυντονίσει. Μην παραδίδετε τα όπλα, προσπαθήστε να αποδείξετε την αξία σας με κάθε ευκαιρία και φανείτε δίκαιοι απέναντι σε αυτούς που σας βοηθούν και συνήθως παραμένουν αφανείς ήρωες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μέσα σας η αντίστροφη μέτρηση για τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, καθώς νιώθετε έντονα την ανάγκη για ξεκούραση και αλλαγή παραστάσεων. Κάντε υπομονή γιατί οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, αλλά τελικά το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας θα σας αποζημιώσει για τους κόπους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια κοινωνική συνάντηση που θα έχετε σήμερα ίσως αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντική για το επαγγελματικό σας μέλλον, ανοίγοντάς σας νέες πόρτες και παρουσιάζοντας ευκαιρίες που δεν φανταζόσασταν. Μην επηρεάζεστε από αυτά που σας λένε οι άλλοι, ακολουθήστε το ένστικτο σας χωρίς να αγνοείτε τη λογική σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τα αισθηματικά σας είναι για εσάς προτεραιότητα τελευταία και θέλετε να εξασφαλίζετε χρόνο για να βρίσκεστε περισσότερο με το άλλο σας μισό. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να συντονίσετε τα δεδομένα στα εργασιακά σας, ώστε να μπορέσετε να βάλετε και σε μια τάξη τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η περίοδος χαρακτηρίζεται από αστάθεια και αλλαγές επί αλλαγών για να μπορέσετε να φέρετε στα μέτρα σας καταστάσεις οι οποίες δεν σας ικανοποιούν. Το θέμα είναι πως ούτε εσείς οι ίδιοι ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και αυτό κάποιες φορές κάνει δύσκολη τη συνεννόηση και την επικοινωνία με τους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αυτό που θέλατε να συμβεί το καταφέρατε και μετά από καιρό εργασιακά και αισθηματικά μοιάζουν να έχουν μπει στη σωστή θέση για να ξυπνάτε χαμογελώντας τα πρωινά. Αυτό σας κάνει να ονειρεύεστε και πάλι, βάζοντας νέους και πολύ πιο υψηλούς στόχους. Προσπαθήστε, όμως, να είστε και ρεαλιστές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η στασιμότητα σας φαίνεται βαρετή και σας κουράζει, αλλά και οι αλλαγές σας τρομάζουν όταν δεν γίνονται σταδιακά και μεθοδευμένα. Θέλετε να νιώθετε πως πατάτε γερά στα πόδια σας, έτσι μια ξαφνική πρόκληση/πρόταση που εμφανίζεται από το πουθενά και σας βρίσκει απροετοίμαστους σας δημιουργεί ανασφάλεια για το κατά πόσο πρέπει να προχωρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι εξελίξεις που περιμένατε θα έρθουν μέσα στις επόμενες μέρες και θα ολοκληρωθούν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, με την Πανσέληνο της Μεγάλης Τρίτης να παίζει καταλυτικό ρόλο, με ευνοϊκές για εσάς επιρροές. Συναισθηματικά ξεκινά για σας μια νέα εποχή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Δικοί σας άνθρωποι θα στραφούν σε εσάς για συμβουλές και βοήθεια σε ένα σημαντικό για αυτούς ζήτημα και ο τρόπος που θα το διαχειριστείτε θα είναι πραγματικά καταλυτικός και πολύτιμος. Η συναισθηματική σας ευφυΐα είναι αυτή που σας κάνει να ξεχωρίζετε και μαζί με τη διαίσθησή σας πάντα σας οδηγεί στα σωστά τελικά μονοπάτια.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Παρασκευή 7 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα