Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρώτο μήνυμα μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο Survivor All Star

Το βράδυ της Κυριακής (18/12), μέσω δυο νέων trailer που έδωσε στη δημοσιότητα, ο ΣΚΑΪ αποκάλυψε κάποια από τα πρόσωπα που θα δούμε να συμμετέχουν στο Survivor All Star.

Ανάμεσά τους και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του reality επιβίωσης (2017) και είχε φτάσει στην τελική πεντάδα.

Μια μέρα μετά από αυτή την ανακοίνωση, η δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και -μεταξύ άλλων- ευχαρίστησε τον κόσμο για

τα μηνύματα αγάπης που της έστειλε, ενώ παράλληλα δήλωσε πως είναι έτοιμη να ζήσει ξανά αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221219233125_videoplayback.mp4

«Δεν έχω λόγια πραγματικά. Αυτό που έχει συμβεί από χθες που ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή μου στο All Star… Έχω δεχθεί πάρα πολλή αγάπη, πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης, στήριξης… Δεν έχω λόγια πραγματικά. Να ξέρετε ότι δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και όλες… Μου δίνετε δύναμη. Νιώθω πολύ έτοιμη για κάτι τέτοιο, να το ξαναζήσω. Τι να πω; Ραντεβού στους στίβους μάχης; Θα το πω. Ήρθε η ώρα» ήταν τα πρώτα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Καβογιάννη: Η ανάρτηση για την είσοδο του «Maestro» στο Netflix -«Για ταχεία εκμάθηση ξένων γλωσσών… Χριστόφορος Παπακαλιάτης»

GNTM: Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτριες -Τι συνέβη;

Τάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα: «Μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είμαστε ποτέ μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα