GNTM: Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτριες -Τι συνέβη;

Στο αποψινό επεισόδιο του GNTM (19/12), οι παίκτριες στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους παρέα με την model instructor Mary Vitinaros και το coach Χρήστο Μπίρμπα.

Στη συνέχεια, όλοι μαζί έκατσαν στο σαλόνι και αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές που πλησιάζουν. Εκείνη τη στιγμή, η Μαρίτα και Αλεξία δε μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους και ξέσπασαν σε δάκρυα.

«Δεν μπορώ, συγκινούμε. Πάντα στη ζωή σας να ξέρετε ότι δεν είστε ποτέ μόνες, ότι έχετε πάντα ανθρώπους δίπλα σας που σας

αγαπάνε και πάντα να είστε μαζί τους, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, είτε είστε στην Αυστραλία, είτε στην Ελλάδα, στην Αμερική, όσο μακριά κι αν βρίσκεστε», είπε με δάκρυα στα μάτια η Αλεξία.

Στη συνέχεια, η Μαρίτα ανέφερε συγκινημένη: «Κρατιόμουν να μη συγκινηθώ… Τίποτα. Τα Χριστούγεννα είναι όμορφα, αλλά κάποιες φορές δεν είναι. Επειδή μου έρχονται κάποιες αναμνήσεις, συγκινούμαι λίγο. Είναι πολύ όμορφο αυτό που λέμε, να έχουμε άτομα δικά μας, να μας αγαπάνε και να τους αγαπάμε.

Κλαίω από χαρά γιατί ξέρω ότι θα έρθουν πολύ πιο όμορφα Χριστούγεννα κι ότι αυτά που είχαν περάσει όλοι, θα καταλάβουμε γιατί τα έχουμε περάσει και θα είμαστε πιο δυνατοί και χαρούμενοι. Αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα: «Μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είμαστε ποτέ μαζί»

Ντόρα Δούμα: «Ραγίζει» καρδιές με την ανάρτηση για τους τρεις μήνες από τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

Survivor All Star: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του reality επιβίωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα