Τάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα: «Μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είμαστε ποτέ μαζί»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίανν σε είδον την μεσημβρίαν» ήταν σήμερα (19/12) ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη σχέση και τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα.

«Εάν έκανα ζήλιες για τις ερωτικές σκηνές της Θάλειας ενώ είμαι συνάδελφος, θα έπρεπε να έρθουν οι άνθρωποι με τα άσπρα, να με πάρουν να με πάνε μέσα να περάσω εκεί τις γιορτές μου. Δεν ξέρω σε άλλες ερωτικές σκηνές τι έχει συμβεί, πάντως σε αυτές που έχω κάνει εγώ και στο

παρελθόν είναι δύσκολες, η διαδικασία τους.

Όσο καλά και να τα πηγαίνεις με τον συνάδελφο, το να κάνεις μία ερωτική σκηνή και να είσαι στους βράχους, να τρίβεσαι, να είσαι όλος γδαρμένος μέσα στο κρύο και να πρέπει να έχεις γδυθεί κιόλας για ένα αποτέλεσμα δύο λεπτών, για το οποίο έχεις πασχίσει μία ώρα… δεν το λες κι ό,τι πιο ευχάριστο. Δεν περνάς ωραία εκείνη τη στιγμή. Ο θεατής οφείλει να το δει και να το απολαύσει ή να το κατακρίνει»», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την πρώτη γνωριμία του με την αγαπημένη του: «Εκείνη τη νύχτα δεν είδαμε ταινία, γιατί πιάσαμε την πάρλα αλλά θυμάμαι επειδή ήταν η εποχή των βιντεοκλάμπ, είχα πάει κι είχα σηκώσει όλο το βιντεοκλάμπ, επειδή δεν ήξερα τι ταινίες αρέσουν στη Θάλεια. Είχα πάει με μια σακούλα, για να είμαι προετοιμασμένος. Με είχε απορρίψει πολλές φορές η Θάλεια. Μου το ‘χε ξεκόψει και μου το ‘χε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να είμαστε μαζί. Αλλά εγώ επέμενα».

Διαβάστε επίσης:

Ντόρα Δούμα: «Ραγίζει» καρδιές με την ανάρτηση για τους τρεις μήνες από τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

Survivor All Star: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του reality επιβίωσης

Ασημίνα Χατζηανδρέου: H πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον Χρήστο Δάντη μετά την αποκάλυψη για την παρεξήγησή τους -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα