Robert De Niro: 30χρονη εισέβαλε στο σπίτι του για να κλέψει τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Robert De Niro λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα ο σπουδαίος ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με μία γυναίκα, η οποία μπήκε σπίτι του με σκοπό να το διαρρήξει.

Η 30χρονη Canice Aviles εισέβαλε στο σπίτι του Χολιγουντιανού σταρ το βράδυ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου,

περίπου στις τρεις τα ξημερώματα. Ο De Niro είχε ήδη στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και όπως συνηθίζεται είχε τοποθετήσει κουτιά και τσάντες με δώρα κάτω από αυτό. Αυτά ήταν που τράβηξαν και την προσοχή της 30χρονης, η οποία προσπάθησε να τα κλέψει. Ωστόσο εκείνη την στιγμή, την συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω, αστυνομικοί της Νέας Υόρκης,

Robert De Niro: Κλείνει τα 79 και θα είναι αντιμέτωπος με τον… εαυτό του στην μεγάλη οθόνη

A woman allegedly broke into actor Robert De Niro’s Upper East Side townhouse early this morning and began snatching up Christmas presents from under his tree, according to police. https://t.co/NKH6W0a0oE

ABC News (@ABC) December 19, 2022

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η κλέφτρα ήταν ήδη υπό παρακολούθηση καθώς καταζητείτο και για άλλες διαρρήξεις. Επίσης όπως έγινε γνωστό έχει συλληφθεί 9 φορές τη φετινή χρονιά. Οι αρχές την είδαν να μπαίνει στο σπίτι του Robert De Niro και την ακολούθησαν. Έπειτα, την βρήκαν να προσπαθεί να αρπάξει τα δώρα του μεγάλου ηθοποιού και να τα βάλει σε μια τσάντα. Άνοιξε επίσης το iPad του και το χρησιμοποίησε.

Ο 79χρονος σταρ του Χόλιγουντ, ξύπνησε από την φασαρία και κατέβηκε στο κάτω μέρος του σπιτιού και τότε οι αστυνομικοί κατάλαβαν, προς έκπληξή τους, σε ποιον ανήκει το σπίτι. Ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν η 30χρονη γνώριζε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Robert De Niro: Επιστρέφει με πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά του Netflix

Keywords
Τυχαία Θέματα