Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τα σχόλια για την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου -«Είδατε πόσο ανώριμη είναι ακόμα η κοινωνία μας;»

Μέσω κάποιων αναρτήσεων που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξέφρασε την άποψή της για την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Παρακολουθώντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πλάνα από την κηδεία και διαβάζοντας παράλληλα σχόλια και αντιδράσεις που έγιναν στο διαδίκτυο,

η πρώην παίκτρια του Survivor ξέσπασε με αφορμή όλους όσοι διαφωνούν για τις διαστάσεις που πήρε το όλο θέμα.

Το μήνυμα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. 

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230116145952_Η-Ευρυδίκη-Παπαδοπουλου-για-την-κηδεία-του-Τέως-Βασιλιά-Κωνσταντίνου.mp4

«Δεν με ενοχλεί ότι έχει προσφύγει τόσος κόσμος για να προσκυνήσει (τη σορό του) με ενοχλεί και με εντυπωσιάζει η έκπληξη που έχουν ορισμένοι: “γιατί συμβαίνει αυτό;”

Γιατί είχε κάποιους οπαδούς, υπήρξε ένα σημαντικό πρόσωπο στην εξουσία της Ελλάδος. Επίσης ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει ότι θέλει, ακόμα και την Βασιλεία σαν πολίτευμα. Η οικογένειά του έχει κάθε δικαίωμα να τον κλάψει και να τον πονέσει», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε συνηθίσει τόσο χρόνια να είμαστε ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ και όταν κάποιους από αυτούς τους ισχυρούς που ήταν στην εξουσία, χάνει τη ζωή του, η οικογένειά του τον κηδεύει με τιμές. Γιατί λοιπόν μας κάνει εντύπωση το ότι συμβαίνει αυτό και με τον τέως βασιλιά».

«Είδατε πόσο ανώριμη είναι ακόμα η κοινωνία μας;», κατέληξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης συναντήθηκαν στη ζούγκλα

Τζίνα Λολομπρίτζιτα: «Έφυγε» από τη ζωή η θρυλική Ιταλίδα ηθοποιός

Μπέττυ Μαγγίρα για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Πάγωσα όταν μου το είπε, έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο εξόντωσής μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα