Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών – Φωτογραφίες

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών άφησε τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος , όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Τρίτης 10/1. Τις τελευταίες ημέρες, ο ίδιος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας με αναπνευστική ανεπάρκεια.

Σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ο ίδιος κηδεύεται ως ιδιώτης, με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και παρουσία υψηλών προσκεκλημένων.

Η εξόδιο ακολουθία ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα, με τον ιερό ναό της Μητρόπολης να έχει γεμίσει από τους επίσημους προσκεκλημένους.

Λίγο πριν

τις 11:20 έφτασαν στη Μητρόπολη οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Πικραμμένος και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκαν επίσης ο Μάκης Βορίδης και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπως και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος με την βασιλομήτορα Σοφία, αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Το παρών στην κηδεία έδωσε και ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ και η σύζυγός του Μαξίμα, όπως και ο πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος. Στη Μητρόπολη βρίσκεται και ο πρίγκιπας Χάακον της Νορβηγίας, όπως και το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας, με τον βασιλιά Φελίπε να χειροκροτείται από τον κόσμο.

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε η πριγκίπισσα Άννα, η οποία εκπροσωπεί τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Ακολούθησαν τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η βασίλισσα Μαργαρίτα Β’ της Δανίας και τέλος η Άννα Μαρία συνοδευόμενη από τη Μαρί Σαντάλ.

Δείτε φωτογραφίες:

Βασιλιάς Φίλιππος της Ισπανίας-Βασίλισσα Λετίθια της ΙσπανίαςΑντώνης Σαμαράς

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό

Ο επίτιμος Βασιλιάς Χουάν Κάρλος της Ισπανίας με την αδελφή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, επίτιμη Βασίλισσα Σοφία

Ο επιχειρηματίας, Αργύρης ΠαπαργυρόπουλοςΛίνα ΜενδώνηΟι γιοι του τέως Βασιλιά ΚωνσταντίνουΆννα Μισέλ ΑσημακοπούλουΓιώργος ΚουμουτσάκοςΚωνσταντίνος Μπογδάνος

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Λένη για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Καινούργιου: «Για μένα η μαγειρική δεν μπορεί να γίνει σε 2-3 λεπτά»

Survivor All Star: Αποκάλυψη για τον Μάριο Πρίαμο -Απομονώθηκε στο δάσος με το φλερτ του

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: H συγκινητική ιστορία πίσω από το στεφάνι της Άννας Μαρίας

Keywords
Τυχαία Θέματα