6 κανόνες μόδας που ακολουθούν πιστά οι πιο στιλάτες Γαλλίδες

Οι Γαλλίδες είναι οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο και όχι τυχαία. Η ανεπιτήδευτη ομορφιά τους και το στιλ τους καταφέρνουν να φιγουράρουν σε πρώτο πλάνο στα περισσότερα περιοδικά και sites στον κόσμο. Πρόσφατα είδα στο Netflix το νέο ντοκιμαντέρ She’s French, στο οποίο βλέπουμε πολλά από τα κλισέ που έχουν κυριαρχήσει και είναι όντως αληθινά και άλλα που οι ίδιες οι Γαλλίδες καταρρίπτουν.

French black

Το total black

των Γαλλίδων είναι πάντα λίγο πιο ξεχωριστό και παραμένει ωστόσο μίνιμαλ και κομψό. Ένα μαύρο παντελόνι με ελαφριά καμπάνα, μια crop ζακέτα με κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια και ένα ζευγάρι μπότες με μέτριο τακούνι, συνθέτουν ένα κομψό french look.

View this post on Instagram

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Slip dress

Δεν υπάρχει Γαλλίδα που να μην έχει ένα slip dress στην ντουλάπα της. Αν θέλεις να έχεις πάντα ένα κομμάτι που θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου τότε αξίζει να επενδύσεις σε ένα σατέν φόρεμα.

View this post on Instagram

A post shared by Ellie Delphine (@slipintostyle)

Οne color 

Το one color trend είναι από τα αγαπημένων των Γαλλίδων και είναι αδιαμφισβήτητα μια τάση που έχει γίνει διαχρονική. Για να ακολουθήσεις αυτή την τάση πρέπει απλά να συνδυάσεις ένα τοπ και ένα παντελόνι ή μια φούστα στην ίδια απόχρωση.

View this post on Instagram

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Denim

Οι Γαλλίδες δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή του σωστού τζιν. Οι ίδιες δεν αγοράζουν ποτέ online τα τζιν παντελόνια τους γιατί τους νιάζει ιδιαίτερα να διαλέγουν κομμάτια που ταιριάζουν τέλεια στον σωματότυπό τους.

View this post on Instagram

A post shared by Adenorah (@annelauremais)

Εxtra long oversized παλτό

Σε ό,τι αφορά τα παλτό που επιλέγουν οι Γαλλίδες προτιμούν συνήθως τις άνετες γραμμές και τις πιο σκούρες αποχρώσεις. Γκρι, καφέ, μαύρο είναι τα key χρώματα της γκαρνταρόμπας τους.

View this post on Instagram

A post shared by @camillecharriere

Τζιν παντελόνι + sneakers + leather jacket

Ένας αγαπημένος συνδυασμός των Γαλλίδων που δεν απαρνιούνται εύκολα είναι το τζιν παντελόνι, τα snakers και τα απλά t-shirts ή tank tops που ταιριάζουν συνήθως με leather jackets.

View this post on Instagram

A post shared by @camillecharriere

Διαβάστε περισσότερα:

AYTA τα 7 outfits πρέπει να υπάρχουν πάντα στην ντουλάπα σου – Θα σε σώσουν όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις!

Christmas is coming! και ΑΥΤΑ είναι τα πιο hot παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα