Ευγενία Σαμαρά: Αποχαιρετά το 2022 με μια φωτογραφία με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη

Με μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους θέλησε να αποχαιρετήσει το 2022 η Ευγενία Σαμαρά. Η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μοιράστηκε δεκάδες φωτογραφίες από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της.

Ωστόσο, για την τελευταία ανάρτηση του χρόνου, η Ευγενία Σαμαρά διάλεξε ένα στιγμιότυπο με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη. Οι δυο τους μετρούν επτά χρόνια κοινής πορείας

και σίγουρα αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, οι δυο τους χαμογελούν πλατιά κάνοντας μια φιγούρα και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Όπως έγραψε, μάλιστα, η Ευγενία Σαμαρά, η αγάπη είναι η απάντηση σε κάθε μας ερώτημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

«Έκανα ένα ανάποδο σκρολ στην μνήμη του κινητού μου αλλά και του μυαλού μου και τσουπ εμφανίστηκε μπροστά μου η σωστή φωτογραφία. Το ‘22 ήρθε με πολλά δώρα και με πολλά μαθήματα και πολύ το ευχαριστώ. Εύχομαι σε όλους μας υγεία και αφθονία.

Να αγκαλιάζετε τους ανθρώπους σας σφιχτά, να σκαρφαλώνατε πάνω τους και να πετάτε ψηλά και μετά να τους στηρίζετε για να πετούν και αυτοί. Και μια που είμαστε σε φάση πετάγματος. Πετάξτε και τους φόβους μακριά, γιατί από εκεί πηγάζει ο θυμός μας και ο πόνος μας. Η αγάπη να είναι η μόνη απάντηση σε κάθε ερώτημα. Καλή μας χρόνια», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς: «Το άτιμο το 2022 με περίμενε στο τέλος για να μου δώσει μια απροσδόκητη χαρά»

 Κρατερός Κατσούλης: «Δεν με κόφτει καθόλου αν με θεωρείτε απόφοιτο λυκείου»

 Απόστολος Γλέτσος: «Έχω ένα πρόβλημα υγείας που με τυραννάει 20 χρόνια»

Keywords
Τυχαία Θέματα