Κρατερός Κατσούλης: «Δεν με κόφτει καθόλου αν με θεωρείτε απόφοιτο λυκείου»

Λίγες ώρες πριν από το τέλος του 2022, ο Κρατερός Κατσούλης δημοσίευσε στο προφίλ του στο  Instagram ένα βίντεο μετά από πολύ καιρό. Τους τελευταίους επτά μήνες, από τότε δηλαδή που η μητέρα του «έφυγε» από τη ζωή, ο ηθοποιός έχει αποστασιοποιηθεί λίγο από τα social media.

Ωστόσο, την τελευταία ημέρα του έτους δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την απόφαση της κυβέρνησης να υποβαθμίσει τα πτυχία των ηθοποιών και να τα θέσει στην ίδια

κλίμα με τα απολυτήρια λυκείου. Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Να σας ευχαριστήσω που με θεωρείτε απόφοιτο λυκείου. Μετά από 32 χρόνια στη δουλειά αισθάνομαι ξανά παιδί, αισθάνομαι ότι ξεκινάω πάλι από την αρχή…».

Ο Κρατερός Κατσούλης συνέχισε τον λόγο του και σε άλλο σημείο του βίντεο ανέφερε: «Οι άνθρωποι της τέχνης δεν κρίνουμε τους άλλους συνανθρώπους μας με τα πτυχία τους ή τις γνώσεις τους. Εμείς προσπαθούμε να εκφράσουμε τις βαθύτερες ανάγκες που όλοι έχουμε. Όταν γνωρίζουμε ανθρώπους τους εκτιμάμε από την παιδεία τους κι όχι από την εκτίμηση, από τους τρόπους τους δηλαδή…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

Και κατέληξε: «Εμένα δεν με κόφτει αν με θεωρείται απόφοιτο λυκείου, από τότε ήμουν ανήσυχος και παραμένω. Όσο κάνω αυτή τη δουλειά θα παραμείνω ίδιος. Μας αφυπνίσατε, όλους τους ανθρώπους της Τέχνης και μάλλον δεν ήταν αυτή η πρόθεσή σας. Δεν θα πετύχει να μας φέρετε τον έναν απέναντι στον άλλον.

Τώρα θα είμαστε πιο συσπειρωμένοι και πιο ενωμένοι όχι για την προσπάθεια υποβίβασης αλλά για την ξεκάθαρη πρόθεση να ακυρώσετε χρόνια τώρα τους ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Είναι δύο στα δύο λάθος, δεν θα περάσει προφανώς γιατί θα είμαστε όλοι μαζί, όλες οι παραστατικές τέχνες μαζί».

Διαβάστε ακόμα:

 Ματθίλδη Μαγγίρα για τον θάνατο της μητέρας της: «Η μαμά μας λυτρώθηκε»

 Κλέλια Ρένεση: Η τρυφερή ανάρτηση για τον πατέρα της που βγήκε στη σύνταξη – «Δεν μπόρεσε να ‘ρθει να δει το παιδί του, ούτε το εγγόνι του»

 Κατερίνα Καινούργιου: «Η κατάψυξη ωαρίων ήταν το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου για το 2022»

Keywords
Τυχαία Θέματα