Κατερίνα Καινούργιου: «Η κατάψυξη ωαρίων ήταν το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου για το 2022»

Η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγει συχνά το προφίλ της στο Instagram για να εκφράσει τις σκέψεις της και να μοιραστεί τα συναισθήματά της. Λίγο πριν από την εκπνοή του 2022, η παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές φωτογραφίες από τη χρονιά που φεύγει και έκανε ένα γενικότερο σχόλιο:

«Δύσκολες και στενάχωρες στιγμές θα υπάρξουν. Το ζήτημα δεν είναι να τις αποφύγουμε, να τις αγνοήσουμε ή να τις αφήσουμε

να μας καταβάλουν. Το ζήτημα είναι να τις αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα, να πάρουμε τα μαθήματα που έχουν να μας δώσουν και να προχωρήσουμε μπροστά με χαμόγελο κι ευγνωμοσύνη».

Σε μία άλλη ανάρτηση, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ημέρα που έκανε κατάψυξη ωαρίων, στις 9/2/22, σημειώνοντας πως ήταν το καλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό της: «Η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν το δώρο στον εαυτό μου για το 2022. Πολύτιμο και σπουδαίο».

Ακόμα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε και μια φωτογραφία από το καινούργιο της σπίτι, όταν μετακόμισε τον περασμένο Μάιο, αλλάζοντας κεφάλαιο στη ζωή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Γρηγόρης Γκουντάρας: «Αυτή η χρονιά μας τσάκισε στο φινάλε της»

 Πένθος για τον Γιάννη Λάτσιο: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του

 Χαρά Παππά – Στέφανος Τσαγκαράκης: Full in love σε έξοδό τους – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα