Παίκτρια του My Style Rocks ξεσπάει: «Η Μπέττυ Μαγγίρα με προσέβαλε»

Ήταν σίγουρα μια από τις παίκτριες που πέρασαν από το My Style Rocks, η οποία, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στις προσβολές που δέχτηκε από την Μπέττυ Μαγγίρα.

“Η Μπέττυ Μαγγίρα με προσέβαλε! Παράφρασε σατιρικά το τραγούδι «Άπονε» της Μάρθας Καραγιάννη και είπε τραγουδιστά «πόνεσαν τα ματάκια μου» για τα ρούχα μου! Δεν ήταν αστείο! Με προσέβαλε ως άνθρωπο και το αντιλήφθηκε και ο κόσμος. Μέχρι και ο Κουδουνάρης της είπε: «Δεν είναι τόσο κακιά». Ε, από εκεί και μετά ήθελα κι εγώ να αποχωρήσω. Δεν ήμουν ο εαυτός μου, ούτε

έντονη παρουσία είχα όπως στην αρχή, ούτε ήθελα να δείξω κάτι παραπάνω. Αποφάσισα ότι δεν μου ταιριάζει και δεν μου πάει τελικά αυτή η εκπομπή”, δήλωσε η Κάτια Πλούμη στην Espresso.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν εμπαθής ή ότι είχε προσωπικά με μένα… είναι τραβηγμένο. Αλλά από την άλλη, το έγραψαν πολλά sites κι όταν είδα όλα τα βίντεο μαζεμένα, πράγματι κάτι πήγαινε στραβά. Νομίζω πως αυτή η στάση ξεκίνησε από τότε που της είπα ότι δεν μπορούμε όλες να είμαστε 50 κιλά”.

Δείτε ακόμη: Απίστευτο περιστατικό στο Πρω1νό! Δεν φαντάζεστε τι έγινε στη live σύνδεση με τον Κώστα Μαρτάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα