Εύα Καϊλή: Ελεύθερη να ταξιδεύει εντός Σένγκεν χωρίς περιορισμούς

Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί και Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανακοίνωσαν σήμερα (27/6) τη απόφαση του Εφετείου των Βρυξελλών, ότι η πελάτισσά τους μπορεί να ταξιδεύει ελεύθερα μεταξύ των χωρών του Σένγκεν.

Nα αναφέρουμε ότι η απόφαση αυτή έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την απόφαση των βελγικών Αρχών να της αφαιρεθεί το βραχιολάκι ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

«Με απόφαση του Εφετείου των Βρυξελλών, η κυρία Εύα Καϊλή

μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στον χώρο Σένγκεν χωρίς την άδεια της ανακριτικής αρχής», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι σχέσεις της Εύας Καϊλή με τον Φραντζέσκο Τζόρτζι

Πρόσφατα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και -μεταξύ άλλων-  αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις της πελάτισσάς του σήμερα με τον πατέρα της κόρης της, Φραντζέσκο Τζόρτζι.

«Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις αυτή τη στιγμή δεν θα έλεγα πως είναι οι καλύτερες. Με την έννοια πως είναι ευρέα πεποίθηση σε όλους εμάς, ότι ο σύντροφός της – γιατί δεν υπάρχει γάμος, υπάρχει σύμφωνο συμβίωσης – επέδειξε τρομερή επιπολαιότα και δεν είχε ενημερώσει καθόλου τη σύντροφό του για την ύπαρξη των χρημάτων που ήταν η αφορμή για να χάσει την ελευθερία της για τέσσερις μήνες. Θα τους συνδέει για πάντα η παρουσία του παιδιού της.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει ουσιαστική διάσταση. Να ξέρετε λοιπόν ότι το παιδί τους μόνο τους ενώνει. Θα δώσει τη μάχη της για να μπορέσει να αποτινάξει αυτή τη φοβερή κατηγορία και να επανέλθει με ψηλά το κεφάλι, δικαιωμένη, πάλι στην πολιτική στη χώρα μας», αποκάλυψε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δεν μου αρέσει να είμαι η κυρία του κυρίου»

Survivor All Star -Σάκης Κατσούλης: «Με προσέγγισε για να μην την βγάλω στον τάκο»

Νίκος Μουτσινάς κατά βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης»: «Είναι δυνατόν να το πιστεύει αυτό;»

Keywords
Τυχαία Θέματα