Θανάσης Πατριαρχέας: «Όταν η σύζυγός μου έμεινε έγκυος, την ήξερα δύο μήνες»

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου παντρεύτηκαν το 2019 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, την Σταυρία, την Κύνδια και την Λετίσια.

Σήμερα (27/6), ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το love story με τη εκλεκτή της καρδιάς, αποκαλύπτοντας πώς έμαθε για την πρώτη της εγκυμοσύνη.

«Είχα ένστικτο για την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου»

«Συνειδητά δεν ήθελα να κάνω παιδί. Γνώρισα τη Βίβιαν και έμεινε έγκυος. Τότε άλλαξαν όλα. Την ήξερα δύο

μήνες. Είχα προαίσθημα για την εγκυμοσύνη. Είχε πάει ένα μεγάλο ταξίδι η Βίβιαν και πήγα να την πάρω από το αεροδρόμιο.

Είχαμε πάει σε ένα πάρτι το μεσημέρι και είχαμε περάσει πολύ ωραία. Φεύγοντας, μετά από ώρες, λέω θα σταματήσουμε να πάρουμε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Στα καλά καθούμενα. Δεν μου είπε ούτε ότι είχε καθυστέρηση ούτε τίποτα. Ήταν Σάββατο θυμάμαι και βρήκαμε ένα εφημερεύον φαρμακείο στη Βούλα», είπε αρχικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε: «Εκεί που είχε πάει στο Μπαλί, ήταν για δουλειά και έκανε και σερφ, επειδή κάνει γενικά. Άμα το ήξερε ότι είναι έγκυος ή φανταζόταν κάτι, δεν θα έκανε. Έκανε λοιπόν σερφ με τις ώρες. Το μάθαμε μαζί και το μόνο που σκεφτήκαμε είναι τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα.

Να τα οργανώσουμε όλα γιατί θα έρθει μια νέα ζωή. Είχα πολλούς φίλους που μου λέγανε “τι πας να κάνεις;”. Τότε το έβλεπα αρνητικά. Βέβαια οι άνθρωποι καλά το έλεγαν. Γιατί ρίξαμε μια ζαριά με τη Βίβιαν και μας βγήκε. Ευτυχώς γιατί τη γνώρισα και μου άλλαξε τη ζωή».

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή -Βασίλης Μπισμπίκης: Απόδραση στην Ύδρα για το ερωτευμένο ζευγάρι -Φωτογραφίες

Απόστολος Ρουβάς: «Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας» -Η αναφορά στο φύλο του μωρού

Εβελίνα Νικόλιζα: Ατύχημα για την τραγουδίστρια -Το μήνυμά της στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα