Απόστολος Ρουβάς: «Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας» -Η αναφορά στο φύλο του μωρού

Ο Απόστολος Ρουβάς βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά του πρώτο του παιδί.

Ο γνωστός chef παραχώρησε συνέντευξη στην «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριέττη και-μεταξύ άλλων- μίλησε για το γεγονός ότι θα  γίνεις μπαμπάς, το ενδεχόμενο να παντρευτεί με τη σύντροφό του, τα επαγγελματικά, καθώς και τις σχέσεις του με τον αδελφό του, Σάκη.

Όσα εξομολογήθηκε ο Απόστολος Ρουβάς στην πρωινή εκπομπή του Mega

«Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας.

Αμέσως μόλις μάθαμε για την εγκυμοσύνη, πήγαμε σε γιατρό για να είμαστε σίγουροι ότι είναι όλα καλά. Δεν ξέρω πώς θα είμαι ως πατέρας. Ήταν επιθυμία μου να γίνω μπαμπάς κάποια στιγμή. Φύλο ξέρουμε, δεν θα το μοιραστούμε ακόμα. Ενδεχομένως κάποια στιγμή θα το αποκαλύψουμε», είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Στη  συνέχεια, ο chef ανέφερε: «Με τον Σάκη έχουμε 5 χρόνια διαφορά. Ο Σάκης ως μεγαλύτερος αδερφός μας πρόσεχε. Μου άρεσε να μαγειρεύω από μικρός. Ήθελα πάντα να έχω τα πάντα στο τραπέζι. Θα επέστρεφα τηλεοπτικά. Μου αρέσει η αμεσότητα της τηλεόρασης. Συνεργάζομαι με ένα εστιατόριο της Αθήνας».

Σε άλλο σημείο, όταν ρωτήθηκε αν θα σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Φανή,  ο ίδιος απάντησε: «Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον γάμο με τη σύντροφό μου».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Βόμβα! Αποχωρεί ένα από τα μεγάλα φαβορί

Κως: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συνάντηση της Αναστάζια με τον Μπαγκλαντεσιανό

Εβελίνα Νικόλιζα: Ατύχημα για την τραγουδίστρια -Το μήνυμά της στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα