Έτσι θα βελτιώσετε θεαματικά την όψη της επιδερμίδας σας μέσα σε 4 εβδομάδες!

Τα νέα δεδομένα και η πίεση της εποχής που διανύουμε επιδρούν αρνητικά στην επιδερμίδας μας. Σήμερα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να την ενισχύσουμε και να διατηρήσουμε την ηρεμία της.

Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με εσωτερικούς κι εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες (όπως η έλλειψη ύπνου και η ατμοσφαιρική ρύπανση) που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα της επιδερμίδας μας. Σε συνδυασμό με αγχωτικές περιόδους, μεγάλα γεγονότα της ζωής ή την εποχιακή αλλαγή, η επιδερμίδα μας μπορεί να δείχνει κουρασμένη, με ανομοιόμορφη

υφή, αφυδατωμένη, χωρίς ισορροπία ή ερεθισμένη, ξηρή και με αίσθημα δυσφορίας. Όταν η επιδερμίδα είναι «off» γίνεται αδύναμη και χάνει την ικανότητα της να αναγεννηθεί αποτελεσματικά και να αμυνθεί ενάντια στους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους το Darphin Intral Rescue Super Concentrate, μια εντατική περιποίηση 28 ημερών, είναι απαραίτητο. Σχεδιασμένο με μια ανάλαφρη water-break υφή για να μπορεί να ενταχθεί σε οποιαδήποτε ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, με βοτανική σύνθεση Calm Complex και Probiotic Boost Science, αυτή η εντατική περιποίηση περιέχει συστατικά 91% φυσικής προέλευσης και διεισδύει στην επιδερμίδα για να την καταπραΰνει, να την σταθεροποιεί και να την ενδυναμώσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darphin Official (@darphin) στις 15 Σεπ, 2020 στις 11:00 πμ PDT

Εβδομάδα με την εβδομάδα, η επιδερμίδα βελτιώνεται. Μέχρι το τέλος της εντατικής περιποίησης των 28 ημερών, η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται, είναι πιο ομοιόμορφη και σταθεροποιείται, ενώ η ασπίδα προστασίας της είναι ισχυρότερη και πιο ικανή να καταπολεμήσει τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darphin Official (@darphin) στις 10 Σεπ, 2020 στις 9:00 πμ PDT

Μετά από 1 εβδομάδα: H ενυδάτωση της επιδερμίδας αυξάνεται και η αίσθηση δυσφορίας μειώνεται ενώ ξεκινά τη διαδικασία εναρμόνισης.

Μετά από 2 εβδομάδες: Οι ορατοί ερεθισμοί της επιδερμίδας μειώνονται, η επιδερμίδα καταπραΰνεται βαθιά, ανανεώνεται, η ερυθρότητα μειώνεται εμφανώς, ενώ η αίσθηση ηρεμίας ενισχύεται.

Μετά από 3 εβδομάδες: Η επιδερμίδα είναι πιο ισορροπημένη, το μικροβίωμα ενισχύεται, ενώ η όψη της είναι εμφανώς υγιής.

Στο τέλος των 4 εβδομάδων, η επιδερμίδα ενδυναμώνεται και η ασπίδα προστασίας βελτιώνεται. Η επιδερμίδα είναι εμφανώς υγιής και προστατεύεται καλύτερα από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες, που προκαλούν τις ελεύθερες ρίζες.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποδεικνύει πως η χρυσή σκιά δεν είναι μόνο για τις βραδινές εμφανίσεις ή τις γιορτές!

Αυτά είναι τα μυστικά της Jennifer Lopez για τέλειο, νεανικό δέρμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα