DIY: Το σημερινό half up θυμίζει την Ποκαχόντας και θα το πετύχετε μέσα σε λίγα λεπτά!

Ακόμη κι αν δεν πηγαίνετε καθημερινά στο γραφείο, φροντίζετε πολύ τα μαλλιά σας. Οι διακοπές είναι παρελθόν όπως επίσης και τα ατημέλητα hair looks, ειδικά αν έχετε μακριά μαλλιά.

Στο μπάνιο σας βρίσκονται και πάλι, στην πρώτη θέση, το σεσουάρ και το σίδερο για μπούκλες καθώς επίσης και τα προϊόντα styling και τα αγαπημένα σας αξεσουάρ. 

Σας έχουμε πει αρκετές φορές πως καλό είναι να αποφεύγετε τη συχνή χρήση συσκευών θερμότητας ώστε να προστατεύετε

την τρίχα και να κρατάτε τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά.

Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που μοιραζόμαστε μαζί σας τέλεια χτενίσματα όπως updos, πλεξούδες και half up ώστε να έχετε τέλειο hair look. Μπορείτε να τα υιοθετήσετε καθημερινά αλλά και στις βραδινές σας εμφανίσεις ενώ με τη… βοήθειά τους θα δείχνετε υπέροχες και στα zoom που είναι πλέον μέρος της ζωής σας.

Σήμερα σας έχουμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και εύκολα ταυτόχρονα. Είναι κατάλληλο για εσάς που έχετε μακριά μαλλιά και σας αρέσει το boho hair look. Θα σας θυμίσει την Ποκαχόντας και θα το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας μακρύ, φαρδύ φόρεμα σας.

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε half up και να δημιουργήσετε 5 διαφορετικές πλεξούδες. Είμαστε σίγουρες πως θα το λατρέψετε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) στις 18 Οκτ, 2020 στις 12:51 μμ PDT

Τι λέτε κορίτσια; Σας άρεσε η σημερινή ιδέα για χτένισμα; Εμάς πάντως πάρα πολύ και ήδη την έχουμε υιοθετήσει. Και ναι, αν μας ρωτάτε, είναι πραγματικά τέλειο το αποτέλεσμα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Σ’ αυτά τα beauty προϊόντα ορκίζεται η Kate Middleton -Ποιο βρίσκεται και στο δικό σας νεσεσέρ;

Squiggly nail art: Είναι ό,τι πιο χαρούμενο έχετε δει μέχρι τώρα και μπορείτε να το δημιουργήσετε μόνες σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα