Ναταλία Τσαλίκη: Η αποκάλυψη για το παρελθόν της μαντάμ Κούλας στις «Άγριες Μέλισσες»!

Η μαντάμ Κούλα είναι ένας από τους νέους χαρακτήρες στις «Άγριες Μέλισσες» τον οποίο υποδύεται η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη.

Καλεσμένη στο Πρω1νό το πρωί της Δευτέρας, η Ναταλία Τσαλίκη αποκάλυψε στοιχεία του ρόλου της στην Φαίη μας.

Η ίδια όπως έχουμε ήδη διαπιστώσει αρχικά δεν είδε με καλό μάτι τη Δρόσω, όταν εκείνη ήρθε στο καμπαρέ «Χαβάη» στην Τρούμπα για να τραγουδήσει, ωστόσο αυτό στην συνέχεια θα αλλάξει όπως φαίνεται, όταν καταλάβει ότι η Δρόσω είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος.

Η ιστορία της μαντάμ Κούλας,

κρύβει κι αυτή ένα αγκάθι…

«Δεν μπορεί να μην είναι θύματα αυτές οι γυναίκες, αλλιώς γιατί επιλέγουν αυτό το δρόμο. Είναι μια πρώην αρτίστα που διευθύνει το μαγαζί. Έχει ένα σημαντικό ρόλο εκεί μέσα. Στην αρχή δεν της πολυαρέσει η Δρόσω, απλώς συνειδητοποιεί ότι η Δρόσω είναι λίγο διαφορετική και σιγά σιγά την προσεγγίζει διαφορετικά.

Δεν είναι εύκολο να μπεις σε μια σειρά που υπάρχει ήδη. Υπάρχει ήδη μια ατμόσφαιρα και καλείσαι να εναρμονιστείς. Είναι μεγάλη προκληση, όπως και ο ρόλος, είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Δεν γίνονται εύκολα στην τηλεόραση αυτά, να σε καλούν για έναν ρόλο που δεν σου πολυταιριάζει. Ήταν μια επιλογή του Λευτέρη Χαρίτου, ο ρόλος, να τον κάνω εγώ και για αυτό και με κέντρισε.

Η Κούλα έχει χάσει τον άντρα της και το παιδί της στον πόλεμο. Αυτές οι γυναίκες από κάπου κρύβονται, θέλουν να αλλάξει η ζωή τους, να μην θυμούνται το παρελθόν, να κλείσουν τα τραύματά τους και διαλέγουν αυτό τον επίπονο τρόπο» είπε η Ναταλία Τσαλίκη για τον ρόλο της, αλλά και για την είσοδό της στην σειρά.

Δείτε την συνέντευξή της στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

GNTM – Spoiler: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του ριάλιτι και αποκαλύπτεται απόψε!

Έλενα Μπάση: «Ήμουν συμμαθήτρια με την κυρία Γερμανού…»

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Ασημίνα σώζει για δεύτερη φορά τη ζωή του Δούκα! Έτσι επιστρέφει στο Διαφάνι…

Keywords
Τυχαία Θέματα