Έτσι πέρασε το πρωί της Κυριακής η Φαίη μας με τα παιδάκια της!

Πολύ ξεχωριστή ήταν η εβδομάδα που μας πέρασε για τη Φαίη μας, καθώς ο μικρότερος γιος της, Δημήτρης, είχε τα γενέθλια του!

Ο Φίλιππος Παπασπύρου ετοίμασε στον Δημήτρη για τα γενέθλια του μια εντυπωσιακή τούρτα Iron Man! Η Φαίη μας φωτογραφήθηκε μαζί με τον γιο της και μοιράστηκε την εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε για τον Δημήτρη που σήμερα έγινε έξι ετών: “Χρόνια πολλά ζωή μου. Χρόνια πολλά αγόρι μου”!

Δείτε ΕΔΩ την εντυπωσιακή τούρτα του μικρού και την κοινή τους φωτογραφία!

Μάλιστα,

ο αδερφός του του Δημήτρη, ο Γιάννης, επέλεξε να του ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο! Συγκεκριμένα, του έφτιαξε μια χειροποίητη κάρτα γενεθλίων που γράφει πάνω: “Happy Birthday”!

Η αποκάλυψη αυτή έγινε από τη Φαίη μας, η οποία φωτογράφησε την κάρτα που ετοίμασε ο Γιάννης στον Δημήτρη και μοιράστηκε την εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω InstaStory!

Δείτε ΕΔΩ την κάρτα που ετοίμασε ο Γιάννης στον Δημήτρη!

Η Φαίη μας μπορεί να είναι πάντα focus στην δουλειά της όμως φροντίζει στον ελεύθερό της χρόνο να είναι δίπλα στα μικρά της αγγελούδια που τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία!

Η ίδια φροντίζει τα παιδάκια της να μαθαίνουν νέα πράγματα και να δημιουργούν μέσα στον ελεύθερό τους χρόνο, ενώ συχνά τους διαβάζει κάποια ιστορία για να κοιμηθούν, είτε διασκεδάζουν παρακολουθώντας όλοι μαζί τις αγαπημένες τους παιδικές ταινίες.

Σήμερα (17/5), το πρωί της Κυριακής, η Φαίη μας ανέβασε ένα InstaStory στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να το περνά με τα αγόρια της! Στο story αυτό δείχνει ένα λευκό χαρτί με ένα μολύβι και μία γόμα να βρίσκονται επάνω του.

Μάλιστα, οι παιδικές αγορίστικες λεπτομέρειες στο βάθος, όπως οι μολυβοθήκες με τον Spider-Man και την ομάδα της Barcelona, μας κάνουν να καταλάβουμε πως η φωτογραφία τραβήχτηκε στο παιδικό δωμάτιο των αγοριών.

«Sunday Funday», λέει το GIF που πρόσθεσε η Φαίη μας στο InstaStory της!

Λίγες στιγμές χαλάρωσης με τα παιδάκια της μέσα στο Σαββατοκύριακο αρκούν για τη Φαίη μας ώστε να γυρίσει δριμύτερη από βδομάδα στο πλατό του Πρω1νού και να κατακτήσει ξανά την πρώτη θέση στην μάχη της τηλεθέασης όπως την εβδομάδα που μας πέρασε!

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης που έφεραν στην πρώτη θέση τη Φαίη μας και το Πρω1νό!

Διαβάστε περισσότερα:

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε πως πέρασε το Σαββατόβραδό της μαζί με τον σύντροφό της!

Δείτε την Έλενα Παπαρίζου να ερμηνεύει το «My Number One» στη φετινή Eurovision

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το show!

Keywords
Τυχαία Θέματα