Δείτε την Έλενα Παπαρίζου να ερμηνεύει το «My Number One» στη φετινή Eurovision

Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε στην ακύρωση του φετινού διαγωνισμού της Eurovision για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού. Ωστόσο η ΕΒU αποφάσισε να τιμήσει με έναν διαφορετικό τρόπο τους 41 καλλιτέχνες όπου θα συμμετείχαν.

Tο «Eurovision: Europe Shine A Light» μας ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην 65χρονη ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, με εκπλήξεις, ζωντανές συνδέσεις

και μαγνητοσκοπημένα μηνύματα θρύλων του μουσικού θεσμού.

Κατά τη διάρκεια αυτή της μουσικής διοργάνωσης παρουσιάστηκε ένα τιμητικό βίντεο προς τους νικητές της Eurovision, όπου εμφανίστηκε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Παπαρίζου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια περιέγραψε την καθημερινότητά της εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και τραγούδησε το «My Number One» σε acapella version, με το οποίο είχε κερδίσει την χρονιά του 2005 τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

«Κάνω πολλά puzzle και σας τραγουδάω σε όλους: “you are the one, you’re my number one”. Σας αγαπώ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμφάνισή της:

Διαβάστε περισσότερα:

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το show!

Η Άσπα Τσίνα ξέσπασε εναντίων των κριτών του J2US – «Η “υπογραφή” που βάζεις και σε αυτό το talent show είναι πάλι οι συγκρούσεις»

J2US – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Μαρία Μπακοδήμου: «Πρόσεχε, θα δαγκώσεις τη γλώσσα σου…»

Keywords
Τυχαία Θέματα