Ξεκαρδιστικό βίντεο! Δείτε τον Κώστα Καραφώτη να “τρολλάρει” τους συμπαίκτες του στο J2US!

Λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα το νέο επεισόδιο του «Just the 2 of us», ο Κώστας Καραφώτης ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο εξέφρασε κάποιες από τις… απορίες του!

Ο γνωστός τραγουδιστής και η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι ένα από τα ζευγάρια του J2US και κατάφεραν να ξεχωρίσουν από το πρώτο κιόλας live.

Οι δυο τους στην πρεμιέρα του μουσικού show (14/3) είχαν τραγουδήσει το κομμάτι “Πετάω”

σε μουσική και στίχους Γιάννη Χριστοδουλόπουλου που έχουν τραγουδήσει η Μαρία Ρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Μάλιστα η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξέπληξε θετικά τους κριτές, αφού της είπαν ότι η φωνή της είναι πάρα πολύ καλή και δεν το περίμεναν.

Δείτε την εμφάνισή τους ΕΔΩ!

Σήμερα (16/5), λοιπόν, ο Κώστας Καραφώτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο του, στο οποίο αναρωτιέται τα εξής:

«Πρεζεράκου… άφωνη. Χατζηβασιλείου το ίδιο. Ο Τρύφωνας μέχρι και τώρα που μιλάμε πιστεύει πως το “κουπλέ” είναι φίλος του Φασουλή από τη Γαλλία. Η Σταυροπούλου μάχη στήθος με στήθος με την Κάβουρα… Στην Μπακοδήμου δεν αρέσουν οι υπογραφές της Άσπας. Και η Βανδή θα έβαζε 11 στην Σπυροπούλου αν ήταν άντρας. Και σας φταίει ο Κοκλώνης που είπε το Μαγκάβα Τουτ, βρε παιδιά;».

Φυσικά όλα αυτά τα είπε για πλάκα, μιας και δεν έχει κάποιο πρόβλημα με κανέναν από τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής φημίζεται για το αστείρευτο χιούμορ του!

Συγκεκριμένα, στην λεζάντα της σχετικής του ανάρτησης έγραψε: «JUST FOR FUN ! Εμείς περνάμε υπέροχα πάντως! Απόψε στις 21:00…».

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Karafotis (@kostaskarafotis_) στις 16 Μάι, 2020 στις 3:55 πμ PDT

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Αλέξης Γεωργούλης με αφορμή τη δημοσιοποίηση του “πόθεν έσχες” του: «Δεν με περιμένουν απλά στη “γωνία” αλλά όπου με βρουν»

Πρωταγωνίστρια της σειράς “8 λέξεις” ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα – Το μήνυμά της στο Facebook

Πέθανε στα 30 του χρόνια ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής

Keywords
Τυχαία Θέματα