Η Άσπα Τσίνα ξέσπασε εναντίων των κριτών του J2US – «Η “υπογραφή” που βάζεις και σε αυτό το talent show είναι πάλι οι συγκρούσεις»

Ανατρεπτικό. Εκρηκτικό. Απολαυστικό! Το J2US επέστρεψε σήμερα (16/5) με πολλές εκπλήξεις στο OPEN.

Ο Μάριος Πρίαμος και η Άσπα Τσίνα ερμήνευσαν στο 4o live το τραγούδι της Anastasia με τίτλο «Left Outside Alone».

Ωστόσο, η Άσπα Τσίνα φαίνεται πως εκνευρίστηκε με την κριτική επιτροπή. Πιο συγκεκριμένα, μόλις το μουσικό ζευγάρι τελείωσε το act του επί σκηνής, η ίδια αναφέρθηκε στην επιτροπή λέγοντας πως «επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα την συνομιλία σας περί της Βουγιουκλάκη

και του Χατζιδάκη και από το κοντρόλ επάνω τι σας έλεγαν περί “α πα πα” και ιστορίες… που δεν μπήκε στο βίντεο», με τον Σταμάτη Φασουλή να παίρνει θέση και να προσπαθεί να της εξηγήσει πως επρόκειτο για παρεξήγηση και πως αυτά τα σχόλια που άκουσε αφορούσαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία εμφανίστηκε πριν από εκείνη.

Ωστόσο η ίδια επέμενε στα λόγια της και συνέχισε τονίζοντας πως «αν έχω κάτι προσωπικό με κάποιον από εσάς όλα αυτά τα χρόνια ή αν σας γνώριζα και από πριν μπορείτε να το πείτε στον κόσμο».

Τότε πήρε θέση και η Βίκυ Σταυροπούλου λέγοντας πως «αισθάνομαι ότι πρόκειται για παρεξήγηση, διότι… καταλαβαίνω αυτό που λέει η Άσπα γιατί όντως, εμένα προσωπικά, μου είπα ότι δεν έχει παίξει όλο το βιντεάκι και ότι λείπει ένα κομμάτι. Αυτό, όμως, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συζητούσαν οι άνθρωποι. Άσπα μου μιλάγανε την Κωνσταντίνα σίγουρα, παρ’ όλο που δεν το άκουσα, γιατί λέγανε για αυτά τα τραγούδια και, μάλλον, μπέρδεψες δύο πληροφορίες. Έτσι νομίζω. Δεν ξέρω γιατί δεν συμμετείχα στην συζήτηση».

Στην συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου πρόσθεσε πως «δεν ξέρω, έρχομαι σε δύσκολη θέση. Δεν ήθελα καθόλου να ασχοληθώ ούτε με το προηγούμενο περιστατικό, ούτε στην αρχή του σημερινού. Απλά αισθάνομαι ότι θα ‘θελα να πω στην Άσπα ότι προέρχεται από ένα reality όπου την γνωρίσαμε μέσα από μία σύγκρουση και η μεγαλύτερη και η πιο bold “υπογραφή” που βάζει σε αυτό το talent show είναι πάλι οι συγκρούσεις. Θα προτιμούσα οι “υπογραφές” σου να είναι πιο δημιουργικές», με την Άσπα Τσίνα να της υπενθυμίζει ότι στο πρώτο επεισόδιο εκείνη ήταν που της είπε «έλα βρε Άσπα, πες μας την ατάκα σου», εννοώντας εκείνη τη στιγμή που την χαρακτήρισε μέσα από το Fame Story.

Τέλος, όταν τελικά έγινε αντιληπτό πως επρόκειτο για παρεξήγηση κατευνάστηκαν τα πνεύματα και η βαθμολογία που έλαβε το μουσικό ζευγάρι ήταν πολύ καλή, αφού η εμφάνισή τους άρεσε και στους τέσσερις κριτές!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

J2US – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Μαρία Μπακοδήμου: «Πρόσεχε, θα δαγκώσεις τη γλώσσα σου…»

Γιώργος Γιαννόπουλος: Ένταση την ώρα της κριτικής στο J2US με Φασουλή και Μπακοδήμου!

Ο Στέφανος Μιχαήλ παραμένει σε καραντίνα και απορρίπτει τηλεοπτικές προτάσεις λόγω του… Ανδρέα Γεωργίου!

Keywords
Τυχαία Θέματα