Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Σοφίας Βόσσου υπογράφει σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη που βρίσκεται στη φυλακή

Πριν από μερικούς μήνες η Ερασμία Μάνου αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της, Βασίλη Δημάκη, ο οποίος είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν

την πληροφορία.

Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό», είχε δηλώσει η κόρη της Σοφίας Βόσσου όταν είχε γίνει γνωστή η σχέση τους.

Σήμερα έγινε γνωστό μέσα από το «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και την Άρια Καλύβα ότι το ζευγάρι θα υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο κρατούμενος γνωστοποίησε ότι το σύμφωνο συμβίωσης θα γίνει αύριο μεταξύ 15:00-17:00 μέσα στις φυλακές, στην αίθουσα συνηγόρων.

Η Σοφία Βόσσου θα είναι παρούσα στη σημαντική στιγμή της κόρης της.

Διαβάστε ακόμα:

Βάνα Μπάρμπα: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει -«Μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα»

Αναστάσιος Ράμμος: «Με λήστεψαν, με χτύπησαν και έκανα ράμματα στη μύτη»

Σοφία Αλιμπέρτη: Ο λόγος που άφησε την Αθήνα και μετακόμισε στην Πάρο – «Μου έφαγε τα συκώτια»

Keywords
Τυχαία Θέματα