Στάθης Σχίζας: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε αν χώρισε από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να έχουν χωρίσει.

Μάλιστα, την Πρωτομαγιά ο Νίκος Γεωργιάδης επιβεβαίωσε στον αέρα «Πρωινού μας» πως οι δυο τους δεν μένουν πια μαζί και ότι η επιχειρηματίας έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

«Δυστυχώς η σχέση του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια άνω τελεία. Θα δούμε αν αυτή η άνω τελεία θα γίνει κανονική. Εδώ και δύο μέρες η Αλεξάνδρα έχει φύγει από το σπίτι

που είχαν μετακομίσει πριν από λίγους μήνες στην περιοχή του Μετς μαζί με τον Στάθη.

Υπήρξε πάρα πολλή στεναχώρια γιατί ήταν ένας δύσκολος αποχαιρετισμός. Έχει πάρει πλέον τα πράγματά της. Υπήρξαν δάκρυα. Χωρίζουν, γιατί καμιά φορά δίνει μια μάχη η λογική με το συναίσθημα. Δε βοήθησε το γεγονός ότι ο Στάθης έφυγε για το “Survivor”. Αυτή τη στιγμή και οι δύο πλευρές λένε ότι είναι οριστικό, αλλά για μένα είναι άνω τελεία, γιατί ελπίζω και το πιστεύω ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι θα ξανά είναι μαζί.

Η γυναίκα έφευγε από το σπίτι και εκείνος ήταν μέσα, χαιρετηθήκανε. Ήταν δύσκολο, πολύ στενάχωρο. Μιλάω και με τους δύο και είναι πάρα πολύ στεναχωρημένοι και οι δύο», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Το βράδυ της Τρίτης (2/5), η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε τον Στάθη Σχίζα και ο ίδιος ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει.

«Βρέχει πολύ νομίζω για να πούμε για αυτά. Τώρα τι να πω, βρέχει και πολύ. Έχουμε καλές σχέσεις», αρκέστηκε να πει ο Στάθης Σχίζας.

Διαβάστε επίσης:

Αναστάσιος Ράμμος: «Με λήστεψαν, με χτύπησαν και έκανα ράμματα στη μύτη»

Σοφία Αλιμπέρτη: Ο λόγος που άφησε την Αθήνα και μετακόμισε στην Πάρο – «Μου έφαγε τα συκώτια»

Διαζύγιο «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι μετά από 18 χρόνια γάμου

Keywords
Τυχαία Θέματα