Εύη Βατίδου: Αποκαλύπτει τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύντροφό της

Με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, «Πατρίδα» ήταν να κατέβει υποψήφια στον Β Τομέα της Αθήνας η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, Εύη Βατίδου.

Ωστόσο, το εν λόγω κόμμα τέθηκε εκτός εκλογών μετά από προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον Άριο Πάγο. Η προσφυγή αφορά την ονομασία του κόμματος, το οποίο ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήταν δικό του.

Με αφορμή την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, η Εύη Βατίδου

παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς αλλά και την ακύρωση της υποψηφιότητάς της στις επερχόμενες εκλογές.

«Θεωρώ ότι υπάρχει μία προκατάληψη εναντίον της γυναίκας γενικότερα. Εμένα με είπαν τσιμεντόλιθο, τούβλο, σούργελο. Ό,τι και να κάνω δεν μπορώ να πάρω το 100. Δε μπορεί σε ένα δημοκρατικό κράτος να έρχεται ο άλλος και να σε βρίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο»,  είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια, η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια ανέφερε: «Λένε για κάτι υπέρογκες διατροφές και κάτι πράγματα που δεν έχουν γίνει. Για όσους ξέρουν και ειδικά οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν ακριβώς τη δική μου ιστορία. Ποτέ δεν είπα ότι δε βοήθησε ο πατέρας τους. Δεν είναι όμως σωστό να λένε ότι τα έχω “αρπάξει” και πάω να κάνω τις μπάζες μου».

Για το τέλος της εκπομπής της «Τηλεπροξενιά», η ίδια είπε: «Δε μπορέσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με το κανάλι. Δεν τα βρίσκαμε. Διαφορετική νοοτροπία. Μετά από τη δική μου εκπομπή πήραν ιδέες και βγήκαν άλλες εκπομπές».

Όσο για την προσωπική της ζωή, η ίδια ανέφερε: «Τη λέμε την ηλικία. Είμαι 47 και ο σύντροφός μου είναι 35».

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Επέτειος για το ζευγάρι! Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Έλενα Χριστοπούλου για Κατερίνα Καινούργιου: «Ατυχέστατη δήλωση, όταν εσύ ο ίδιος δημοσιοποιείς τις σχέσεις σου συνέχεια»

Ντόρα Κουτροκόη για Οικονόμου – Παυλόπουλο: «Δεν μου ευχήθηκαν αλλά φαντάζομαι θα θέλουν να έχω επιτυχία»

Keywords
Τυχαία Θέματα