Επιτέλους! H Beyonce έγινε και πάλι ξανθιά!

Τη Beyonce πολύ την αγαπάμε. Είναι sexy, ταλαντούχα και beauty icon. Οι φωτογραφίσεις της, πάντα με τον σύζυγο της στο πλάι, είναι θρυλικές και το hair look της πηγή έμπνευσης για όλες μας. Μιας και τα φωτεινά highlights στα μαλλιά της έχουν την απόχρωση που προσπαθούμε να αποκτήσουμε εδώ και καιρό.

Πριν από ένα περίπου μήνα η Beyonce

αποφάσισε να αποχωριστεί τις εμβληματικές ανταύγειες της βάφοντας τα μαλλιά της καστανά. Εντυπωσιακή μεν αλλαγή αλλά ιδιαίτερη μιας και την έχουμε συνδέσει με τα highlights στο χρώμα της καραμέλας. Απ’ ότι φαίνεται όμως δεν άντεξε, με αποτέλεσμα πριν από μερικές μέρες να αποκτήσει και πάλι το προηγούμενο look της.

Και όχι, δεν το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως κάνουν όλες οι stars αλλά με την εμφάνιση της στον τελικό του NBA, στο Oakland. Το ίδιο είχε κάνει άλλωστε και τον περασμένο μήνα αφού το καστανό της χρώμα το είδαμε στον αγώνα των Houston Rockets.

H Beyonce κράτησε την καστανή της βάση και έκανε έντονα honey blonde highlights στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της. Για χάρη των θαυμαστριών της μάλιστα ανέβασε και ένα πολύ κοντινό πλάνο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις 5 Ιούν, 2019 στις 10:48 μμ PDT

H αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα υπέροχο καλοκαιρινό look. Σας τι προτείνουμε ανεπιφύλακτα αν θέλετε μια αλλαγή μεν αλλά όχι δραματική. Χαρίζει φως σε ολόκληρο το πρόσωπο και ταιριάζει στους περισσότερους τόνους επιδερμίδας.

Παράλληλα θα ξανοίξει με τον ήλιο και τη θάλασσα και θα δείχνει ακόμη ωραιότερο κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Διαβάστε ακόμη:

Τα φον ντε τεν που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα και ο τρόπος να τα απλώσετε σωστά!

Τα 5 hot summer nail trends που ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα