“Καρφιά” για τον Βασίλη Μπουλούμπαση: “Είναι κομμωτής, δεν είναι η Μενεγάκη”!

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης το βράδυ της Πέμπτης (06/06) έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα στην εκπομπή Happy Day. 

Ο κομμωτής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις συνεργασίες που ξεχωρίζει και ενώ όλοι περίμεναν πως θα έλεγε την Ελένη Μενεγάκη, αναφέρθηκε στη Δέσποινα Βανδή. Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Alpha, ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να τοποθετηθεί και τόνισε πως ο Βασίλης Μπουλούμπασης είναι κομμωτής και όχι η Ελένη Μενεγάκη!

“Θέλετε

να με βγάλετε από τα ρούχα μου; Εγώ τον Βασίλη τον εκτιμώ και τον αγαπώ. Είναι κομμωτής, δεν είναι η Μενεγάκη, δεν είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν είναι ο Ρέμος, είναι ο άνθρωπος που τους φτιάχνει τα μαλλιά. Λίγο να ρίξουμε τις μετοχές συγκεκριμένων επαγγελμάτων σε αυτή τη χώρα, γιατί βγαίνουν μερικά παιδιά και νομίζουν ότι επιτυχία στη ζωή τους είναι να ασχολούνται με τις μπούκλες!”, είπε ο παρουσιαστής.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ακούγοντας τα όσα είπε ο παρουσιαστής, του απάντησε: “Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά ο Βασίλης Μπουλούμπασης παίρνει πολύ πιο πολλά λεφτά από σένα!”, με εκείνον να συμπληρώνει: “Κι αυτό είναι επίσης λάθος. Θέλω να φέρουμε τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών να υποκλιθεί μπροστά στους κομμωτές μας, γιατί και από αυτόν βγάζουν περισσότερα λεφτά”!

Να σας θυμίσουμε πως ο Βασίλης Μπουλούμπασης υπήρξε για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης της Ελένη Μενεγάκη, με την οποία διατηρούν και φιλικές σχέσεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δύσκολες ώρες για τη Μαριάντα Πιερίδη 

“Το δικό μας σινεμά”-20 στιγμιότυπα από τις πρόβες λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα! 

“Η Φαίη γνώριζε την επιθυμία μου από πρόπερσι. Φέτος μου είπε…”

Ο Νίκος Μουτσινάς “προκάλεσε” τον αρραβωνιαστικό της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα