Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε αν ετοιμάζεστε να βάψετε τα μαλλιά σας σε παστέλ απόχρωση

Οι παστέλ αποχρώσεις στα μαλλιά είναι τεράστιο trend. Το είδαμε στα τέλη του χειμώνα στο show του Marc Jacobs και κάτι μας έλεγε ότι όλο και περισσότερες celebrities θα το υιοθετήσουν. Κι έτσι ακριβώς συνέβη. Μέχρι και η Julia Roberts που δεν μας έχει συνηθίσει στα εξεζητημένα hair looks έβαψε τα μαλλιά της ροζ κάνοντας τις θαυμάστριες της να

μείνουν άφωνες. 

Ακολούθησε η Kylie Jenner φυσικά, κάτι που ήταν αναμενόμενο αλλά και κοινές θνητές που βλέπουμε καθημερινά γύρω μας. Αν αποφασίσατε λοιπόν να υιοθετήσετε τη μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού θα πρέπει να γνωρίζετε κάποιους βασικούς κανόνες. Οι celebrity haircolorists επιμένουν ότι χρειάζεται προσοχή πριν αλλά και μετά την επίσκεψη σας στο κομμωτήριο. Και πρέπει να τους εμπιστευτείτε.

Αν δεν είστε απόλυτα σίγουρες για την αλλαγή, ζητήστε από τον κομμωτή σας να χρησιμοποιήσει μια προσωρινή βαφή που φεύγει με τα λουσίματα. Στην περίπτωση που το λατρέψετε προχωρήσετε στη μόνιμη βαφή.

Καλό είναι να χρησιμοποιείτε bronzer αποχρώσεις στο μακιγιάζ αφού με αυτό τον τρόπο αναδεικνύεται το παστέλ στα μαλλιά σας.

Συνδυάστε το παστέλ στα μαλλιά σας με λευκά και ανοιχτόχρωμα ρούχα. Καλό είναι να αποφεύγετε τις έντονες αποχρώσεις μιας και τραβούν την προσοχή από το υπέροχο hair look σας.

Έχετε υπόψιν σας ότι το παστέλ αλλάζει ανάλογα με το φως. Φαίνεται πιο χρυσό στα φωτεινά σημεία και strawberry στα πιο σκοτεινά.

Μπορείτε να υιοθετήσετε τις παστέλ αποχρώσεις ευκολότερα αν η βάση σας είναι ήδη ανοιχτή. Στην αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να επισκεφτείτε περισσότερες από μία φορές τον haircolorist.

Αν κάνετε μόνιμη βαφή, τα μαλλιά χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα μιας και πρόκειται για μία απόχρωση που ξεθωριάζει πολύ και εύκολα. Ζητείστε από τον κομμωτή να σας προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και styling καθώς και ότι πρέπει να εφαρμόζετε όταν είστε στην παραλία.

Και το σημαντικότερο: Μην προσπαθήσετε να το κάνετε μόνες στο σπίτι. 

Διαβάστε ακόμη:

Τα 5 hot summer nail trends που ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε!

H Alexa Chung σας αποκαλύπτει τον τρόπο να αποκτήσετε το τέλειο cat eye look της (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα