Δύσκολες ώρες για τη Μαριάντα Πιερίδη

Η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως βιώνει δύσκολες ώρες, καθώς αγαπημένο της πρόσωπο έφυγε από τη ζωή.

Η γιαγιά της τραγουδίστριας, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία, πέθανε προκαλώντας θλίψη σε όλη την οικογένεια. Η Μαριάντα Πιερίδη μέσω της δημοσίευσης που έκανε στο προφίλ της, αποκάλυψε πως χθες ήταν μαζί με τη γιαγιά της.

“Το μεγαλύτερο μάθημα στη ζωή, μπορώ να πω με σιγουριά πως το φέρνει η απώλεια. Αυτή που σου χτυπά την πόρτα ένα μεσημέρι και

σου αλλάζει τη ζωή και τα χρώματα, που την έχεις ντύσει, τις διαδρομές που νομίζεις ότι θα κάνεις για πάντα…Τα πρωινά που μύριζαν φλάουνες…Δεν με προετοίμασες χθες που ήμασταν μαζί.  Ήσουν τόσο λαμπερή και όμορφη. Θα σε περιμένω απόψε να τραγουδήσουμε πάλι άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα… Όπως κάθε φορά πριν χωρίσουν οι δρόμοι μας γιαγιάκα μου, για να ξαναβρεθούμε και να το ξανατραγουδήσουμε μαζί. Καλό ταξίδι γιαγιάκα μου. Στο επανιδείν… Σ’ αγαπώ πολύ.”, έγραψε πάνω σε μια εικόνα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε τη δημοσίευση της τραγουδίστριας:

Διαβάστε ακόμη:

“Το δικό μας σινεμά”-20 στιγμιότυπα από τις πρόβες λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα! 

“Η Φαίη γνώριζε την επιθυμία μου από πρόπερσι. Φέτος μου είπε…”

Ο Νίκος Μουτσινάς “προκάλεσε” τον αρραβωνιαστικό της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα