Ένας χρόνος χωρίς τη Φώφη Γεννηματά: Συγκινεί ο Ανδρέας Τσούνης για την απώλειά της -«Πίστευε ότι θα τα καταφέρει»

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο -στις 25 Οκτωβρίου του 2021- έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε μια γενναία και μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης, με αφορμή την επέτειο θανάτου της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»

και τον Κώστα Τσουρό και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη μάχη της με τον καρκίνο και την απώλειά της.

«Το 2008 νόσησε από καρκίνο και δεν ξέραμε την βαρύτητα της κατάστασης. Ήταν μια από τις περιπτώσεις που αντικειμενικά πήγε πολύ καλά γιατί η ίδια είχε την δύναμη και τη θέληση να πολεμήσει για να τον νικήσει. Μέχρι την τελευταία μέρα πίστευε ότι θα τα καταφέρει, μου το έλεγε μέσα στο νοσοκομείο που ήταν», εκμυστηρεύτηκε.

Για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά εξομολογήθηκε πως είναι «ένας πολύ δύσκολος χρόνος για όλους μας. Και για μένα και για τα παιδιά, εντάξει, προσπαθούμε να το διαχειριστούμε, δεν είναι κάτι που ξεχνιέται, αυτό που λένε ότι ο χρόνος είναι γιατρός, απλά με τον χρόνο μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι καλύτερα. Αλλά η πληγή πάντα υπάρχει, αυτή η απώλεια».

«Πιο πολύ κουράγιο μας έδινε η Φώφη παρά εμείς σε εκείνη. Ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος. Πίστευε ότι θα τα καταφέρει μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος. Δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό. Υπήρχαν στιγμές που λύγιζε, αλλά ήταν μαχήτρια η Φώφη, είχε φοβερή ψυχική δύναμη», πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ είπε συγκινημένος πως «αν είχα τώρα τη δυνατότητα να της πω κάτι θα της έλεγα “γύρνα πίσω”».

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Γεωργαλάς: Η αποκάλυψη για τις σκηνές βίας στο «Σασμό» -«Ζήτησα να σταματήσουμε, έπαθα ταχυκαρδία…»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα: Στην τελική ευθεία για να γίνουν γονείς

«Είναι άδικο να με θυμούνται μόνο από τη “Μαρία την Άσχημη”»

Keywords
Τυχαία Θέματα