Κάτια Δανδουλάκη για Χρήστο Πολίτη: «Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης»

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Χρήστο Πολίτη μετά τις δηλώσεις που έκανε για τη συνεργασία τους στη «Λάμψη».

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με όσα είπε ο Χρήστος Πολίτης για τη “Λάμψη”. Με τον Χρήστο είχαμε περάσει καταπληκτικά! Δεν τα ένιωθε τότε αυτά που λέει τώρα γιατί αν τα ένιωθε θα τα έβλεπα. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης, γιατί έχει μείνει μόνος του για καιρό από επιλογή του.

Δεν μπορώ να σου πω ότι ζούσα αυτή την

πραγματικότητα και μετά τη ζούσα. Υπάρχει περίπτωση οι άνθρωποι να κρατάνε κάποια πράγματα μέσα τους και εκείνη τη στιγμή να μην τους ενοχλούν και να βγαίνουν σε μια στιγμή που είναι πεσμένη η ψυχολογία τους», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Μιλώντας για τον Νίκο Φώσκολο και τις ατάκες που έγραψε και άφησαν ιστορία, η Κάτια Δανδουλάκη είπε: «Ο Νίκος Φώσκολος είχε χιούμορ! Ξέρεις τι γέλια κάναμε εμείς στα γυρίσματα; Ο Νίκος ήταν ασύλληπτος σαν καλλιτέχνης. Είναι μεγάλη ατάκα το “δεν μπορώ να αρρωστήσω, είμαι πλούσια”».

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα: Στην τελική ευθεία για να γίνουν γονείς

 «Είναι άδικο να με θυμούνται μόνο από τη “Μαρία την Άσχημη”»

 Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο εκνευρισμός με ερώτηση δημοσιογράφου – «Αυτό που λέτε τι είναι τώρα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα