Δημήτρης Γεωργαλάς: Η αποκάλυψη για τις σκηνές βίας στο «Σασμό» -«Ζήτησα να σταματήσουμε, έπαθα ταχυκαρδία…»

Στο πλατό του «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24/10 ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

Ο τηλεοπτικό «Κώστας» από το «Σασμό», αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο λάθος της google σχετικά με την ηλικία του, αλλά και στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

«Με πήρε ένας φίλος από την Πάτρα, πριν έρθω εδώ και μου λέει άνοιξε να δεις στη Google,

γράφει ημερομηνία γέννησης το 1959. Μου έχουν προσθέσει πάρα πολλά χρόνια. Λέω πρέπει να βρω έναν τρόπο να το διορθώσω αυτό το πράγμα. Είναι λάθος το ’59. Είμαι λίγο πάνω από τα 50. Νιώθω μια χαρά. Αν ήμουν το 59, θα ήμουν τώρα 63. Μου βάζουνε δέκα χρόνια πάνω. Εγώ δεν έχω δώσει ημερομηνία. Μάλλον κάτι υπολόγισαν κι ήταν λάθος. Να αποκατασταθεί», αποκάλυψε ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις βίαιες σκηνές στο «Σασμό», τονίζοντας πως «στις πολύ δύσκολες και βίαιες σκηνές, και στους ξυλοδαρμούς και στο φόνο, ζαλίστηκα και ζήτησα να σταματήσουμε. Έπαθα ταχυκαρδία. Δεν είναι σαν το θέατρο που το δουλεύεις σιγά – σιγά σταδιακά και αποκτάς την αντοχή που θέλεις. Στην τηλεόραση γίνονται όλα γρήγορα και πρέπει να βάλεις το πάθος, την ένταση, το αίσθημα. Όλα αυτά πρέπει να τα συμπυκνώσεις μέσα σε μια στιγμή και να τα βάλεις οπότε θέλει περισσότερη ενέργεια. Από το μηδέν πρέπει να πας στο 100, οπότε αν η σκηνή είναι και λίγο ακραία. Τρέμεις μετά».

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα: Στην τελική ευθεία για να γίνουν γονείς

«Είναι άδικο να με θυμούνται μόνο από τη “Μαρία την Άσχημη”»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο εκνευρισμός με ερώτηση δημοσιογράφου – «Αυτό που λέτε τι είναι τώρα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα