Ελληνίδα τραγουδίστρια μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί!

Μια πανέμορφη φωτογραφία επέλεξε για την ημέρα της γυναίκας η Εύα Τσάχρα.

Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Άλεξ Μπούντρο τον περασμένο Ιούλιο και πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε την ημέρα της γυναίκας να στείλει ένα μήνυμα γράφοντας:

«Η γυναίκα στην πιο ένδοξη στιγμή της. Όχι δε μιλώ για την εγκυμοσύνη, διότι υπάρχουν γυναίκες που συνειδητά δε θέλουν παιδιά και κάποιες άλλες που δε μπορούν ν’ αποκτήσουν.

Η πιο ένδοξη στιγμή της γυναίκας είναι η απελευθέρωση της. Εκείνη, που μετά από αιώνες καταπίεσης, βασανιστηρίων και σκλαβιάς, αρχίζει να στέκεται στα πόδια της και να ζεί όλα αυτά που πρέπει να ζήσει,χωρίς να ντρέπεται και χωρίς να εξηγεί.

Και προσοχή. Δε μιλώ για την υποτιθέμενη απελευθέρωση εκείνη που προβάλλουν τα media και που μόνο υποτιμητική είναι. Μιλώ για την απελευθέρωση της γυναίκας στις επιστήμες, στις τέχνες και στην πολιτεία.
Και δυστυχώς αυτή η γυναίκα βρίσκεται μόνο στη Δύση… Είθε η Ανατολή και όλες οι θρησκείες που φοβούνται τη γυναικεία φύση να αλλάξουν σύντομα… Και να δώσουν στην ανθρωπότητα την ευκαιρία να γνωρίσει τις αρετές της ΓΥΝΑΙΚΑΣ.»

Στη φωτογραφία που συνόδευσε το μήνυμα της, η Εύα Τσάχρα ποζάρει χαμογελαστή αγκαλιάζοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα δίπλα στη θάλασσα.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η γυναίκα στην πιο ένδοξη στιγμή της. Όχι δε μιλώ για την εγκυμοσύνη, διότι υπάρχουν γυναίκες που συνειδητά δε θέλουν παιδιά και κάποιες άλλες που δε μπορούν ν’ αποκτήσουν. Η πιο ένδοξη στιγμή της γυναίκας είναι η απελευθέρωση της. Εκείνη, που μετά από αιώνες καταπίεσης, βασανιστηρίων και σκλαβιάς, αρχίζει να στέκεται στα πόδια της και να ζεί όλα αυτά που πρέπει να ζήσει,χωρις να ντρέπεται και χωρίς να εξηγεί. Και προσοχή. Δε μιλώ για την υποτιθέμενη απελευθέρωση εκείνη που προβάλλουν τα media και που μόνο υποτιμητική είναι. Μιλώ για την απελευθέρωση της γυναίκας στις επιστήμες, στις τέχνες και στην πολιτεία. Και δυστυχώς αυτή η γυναίκα βρίσκεται μόνο στη Δύση… Είθε η Ανατολή και όλες οι θρησκείες που φοβούνται τη γυναικεία φύση να αλλάξουν σύντομα… Και να δώσουν στην ανθρωπότητα την ευκαιρία να γνωρίσει τις αρετές της ΓΥΝΑΙΚΑΣ. #womansday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Tsachra (@eva_tsachra_official) στις 8 Μάρ, 2020 στις 11:00 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez έσπασαν το ίντερνετ! Το χορευτικό challenge στο TikTok που έγινε viral!

«Η συμμετοχή μου στο GNTM με έκανε να νιώσω κατώτερη»

Αναβάλλονται οι συναυλίες του Maluma σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω κορονοϊού!

Keywords
Τυχαία Θέματα