Οι απίθανες beauty ιδιότητες της βαζελίνης

Η βαζελίνη είναι ένα προϊόν περιποίησης που έχετε οι περισσότερες στο μπάνιο σας. Ενυδατώνει, ανακουφίζει και χαρίζει απαλότητα στο δέρμα και αυτός είναι ο λόγος που την απλώνετε σε αγκώνες και φτέρνες μετά το ντους. Παράλληλα λειτουργεί και ως lip balm. αφυδατώνονται.

Και αν πιστεύετε ότι αυτές είναι οι μόνες της ιδιότητες, κάνετε λάθος. Εμείς ανακαλύψαμε 6 διαφορετικούς τρόπους χρήσης της βαζελίνης στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Και επιβάλλεται να τους μάθετε:

Ηighlighter: Κι όμως οι διασημότεροι make up artists μεταξύ των οποίων και ο Mario

Dedivanovic απλώνει μικρή ποσότητα βαζελίνης ψηλά στα ζυγωματικά όταν θέλει να χαρίσει super λάμψη στις πελάτισσες του.

Ντεμακιγιάζ: Αν τελείωσε το προϊόν που αφαιρείτε το μακιγιάζ από την περιοχή των ματιών μη σκάτε. Θα το αντικαταστήσετε με τη βαζελίνη. Η απαλή της υφή και σύνθεση απομακρύνει ακόμη και τα αδιάβροχα προϊόντα με μία κίνηση.

Glossy Eye Look: Αν αγαπάτε το συγκεκριμένο εφέ, απλώστε την αγαπημένη σας σκιά και στη συνέχεια εφαρμόστε μικρή ποσότητα βαζελίνης ταμπονάροντας με τα δάχτυλα ή με ένα πινέλο.

Άρωμα: Απλώστε βαζελίνη στους καρπούς και το λαιμό και στη συνέχεια φορέστε το άρωμα σας στα συγκεκριμένα σημεία. Λειτουργεί ως primer κι αυτό σημαίνει πως το βοηθά να παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες.

Φροντίστε τα φρύδια: Απλώστε την αντί για κερί ή μάσκαρα ώστε να παραμείνουν στη θέση τους αλλά και να δείχνουν πιο πλούσια ακόμη κι αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει μολύβι ή σκιά.

Μανικιούρ: Αν συνηθίζετε να περιποιείστε τα νύχια μόνες στο σπίτι φροντίστε να απλώσετε βαζελίνη γύρω από τα νύχια πριν απλώσετε το βερνίκι. Αφού στεγνώσει το βερνίκι καθαρίστε την περιοχή που έχετε απλώσει τη βαζελίνη. Με αυτό τον τρόπο ακόμη κι αν έχετε βάψει το δέρμα θα απομακρύνετε το χρώμα χωρίς να χρειαστεί ασετόν.

Διαβάστε ακόμη:

Σας τελείωσε το ασετόν; Σας έχουμε δυο απίθανους τρόπους να αφαιρέσετε το βερνίκι!

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά ombre hair looks και τολμήστε να τα αντιγράψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα