Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ο λόγος που δεν διαβάζει κριτικές και η συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ της Stefania για τη Eurovision

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μπήκε στα 18 του στη σχολή του Εθνικού θεάτρου και στα 21 είχε ολοκληρώσει την φοίτησή του. Ο ηθοποιός ο οποίος τις τελευταίες ημέρες συζητήθηκε πολύ για την υποψηφιότητα του στα βραβεία Δημήτρης Χορν, μίλησε στο Πρω1νό και στον Κώστα Θεοδώρου για την επιθυμία που είχε από μικρός να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και τις κριτικές τις οποίες αρνείται να διαβάσει καθώς τον επηρεάζουν.

Όπως εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του στο Πρω1νό στην αρχή της σειράς «Έρωτας μετά» διάβαζε σχόλια

που τον ενόχλησαν στο twitter και σταμάτησε να ασχολείται.

«Δεν με βοηθάει. Τα παίρνω κάπως προσωπικά. Όταν ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά στο twitter γράφονταν τέρατα, μέχρι «γκρέμλιν» και «σμίγκολ» μας είχαν πει, στην αρχή γελούσα, αλλά μετά κατάλαβα ότι με επηρέαζαν και λέω δεν θα ξαναδιαβάσω», ανέφερε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

«Δεν έμαθα ποτέ γιατί με διάλεξαν στο βιντεοκλίπ της Stefania. Από την παραγωγή με πήραν, δεν πέρασα κάποιο κάστινγκ. Τη Stefania την βρίσκω πολύ ταλαντούχα και μου άρεσε πολύ το τραγούδι. Δεν ξέρω γενικά αν αρέσει, δήλωσε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος συμμετέχει στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού Supergirl με το οποίο η Stefania θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.

Διαβάστε ακόμα:

Αναβάλλονται οι συναυλίες του Maluma σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω κορονοϊού!

Επέμβαση για την παρουσιάστρια – Εκτός τηλεόρασης μέχρι την Πέμπτη

«Η συμμετοχή μου στο GNTM με έκανε να νιώσω κατώτερη»

Keywords
Τυχαία Θέματα